Site icon TLIFE

Survivor: Οργή στο twitter για Κοκκινάκη μετά τον καβγά με τον Σπαλιάρα!

Αναμφίβολα ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει γίνει το αγαπημένο παιδί του Survivor με την αγάπη του κόσμου να φαίνεται σε κάθε ψηφοφορία, αλλά και μέσα από τη στήριξη όλων στα social media. Οπότε το να τα βάλει κάποιος μαζί του… τον μετατρέπει αυτομάτως σε αντιπαθή! Έτσι έγινε και μετά το ξέσπασμα του Κώστα Κοκκινάκη.

Ο Σπαλιάρας και ο Κοκκινάκης ήρθαν σε αντιπαράθεση, όταν ο πρώτος κατηγόρησε τον “δεύτερο” πως “μαγειρεύει ψηφοφορίες. Τότε ο Κώστας Κοκκινάκης (αν και ήταν ως τώρα ήρεμη δύναμη στο παιχνίδι) έγινε έξαλλος και επιτέθηκε στον Γιάννη Σπαλιάρα, λέγοντας πως ορκίστηκε στο παιδί του ότι δεν χρησιμοποίησε δόλο για να διώξει κανέναν παίχτη από την ομάδα των “Διασήμων”. Την ίδια στιγμή, βέβαια, πολλά χιλιόμετρα μακριά και έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα, η Λάουρα Νάργες παραδέχτηκε πως συμφώνησε με Κώστα Κοκκινάκη να αλληλοψηφιστούν στην ψηφοφορία που οδήγησε στην αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου… Αυτό φυσικά έκανε έξαλλους τους χρήστες των social media που τα έβαλαν… με τον Κώστα Κοκκινάκη.

Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως πως ο καβγάς των δυο αντρών ήταν μεγάλος, αλλά γρήγορα ελπίζουμε πως θα έρθει και η συμφιλίωση τους…

Δες τι έγραψαν στο twitter:

© 2024 tlife.gr