Συγκλονίζει η Μάγδα Τσαγγάνη: «Γλίτωσα από τον καρκίνο και παραλίγο να πάω από έκρηξη και φωτιά»

Η Μάγδα Τσαγγάνη παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη στην On Time και στη Σίσσυ Μενεγάτου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην πυρκαγιά που ξέσπασε τον Σεπτέμβριο του 2022 στην πολυκατοικία όπου και διέμενε για πολλά χρόνια. 

«Θα καιγόμουν ζωντανή! Γλίτωσα από τον καρκίνο και παραλίγο να πάω από έκρηξη και φωτιά! Βρισκόμουν στον τρίτο όροφο και συζητούσα με έναν κύριο που είχε έρθει να ρωτήσει για ένα διπλανό διαμέρισμα. Κι ακούσαμε ένα «μπαμ», που τάραξε συθέμελα την πολυκατοικία. Έπιασα το κεφάλι μου κι άρχισα να φωνάζω «σεισμός», λίγα δευτερόλεπτα πριν λαμπαδιάσει το κτίριο»,  αναφέρει η Μάγδα Τσαγγάνη.

Ενώ προσθέτει: «Αυτός ο κύριος μας φώναξε «στην ταράτσα γρήγορα!», αν κατεβαίναμε όλοι στο ισόγειο θα ήμασταν νεκροί. Όπως ήμουν με τη ρόμπα, πηδήξαμε από τη μία ταράτσα στην άλλη και βγήκαμε στον δρόμο. Όταν με σηκώσανε για να με περάσουν στην ταράτσα της διπλανής πολυκατοικίας ήμουν σαν πεθαμένη. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα τις φλόγες, είχαν φτάσει μέχρι τον έκτο όροφο», θυμάται σοκαρισμένη η ηθοποιός.

«Ζήσαμε την απόλυτη φρίκη. Ξέρεις τι είναι να μη φταις και να χάνεις το σπίτι σου; Όλα μου τα πράγματα έγιναν αποκαΐδια. Έχουν περάσει δύο χρόνια κι ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός, νόμιζες ότι σείεται η γη», αναφέρει η Μάγδα Τσαγγάνη για τις τραγικές ώρες που βίωσε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164