Site icon TLIFE

Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: Το πρωινό που ξύπνησε και είδε ότι δεν έχει το ένα του πόδι

Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την σχέση του με την Ελένη Χατζίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός αθλητής και πρωταθλητής του Κανόε Καγιάκ, ζουν εδώ και λίγο καιρό ένα μεγάλο έρωτα. Ο Ετεοκλής Παύλου,με συνέντευξή του σήμερα στο περιοδικό Down Town και τον Πάνο Ζόγκα, μιλάει για το πόσο άλλαξε τη ζωή του η σχέση του με την Ελένη αλλά και για το συγκλονιστικό τραυματισμό του που άλλαξε για πάντα τη ζωή του.

Πώς ήταν η πρώτη μέρα που ξύπνησες στο νοσοκομείο και αντιλήφθηκες πως δεν έχεις το ένα σου πόδι;

“Το πόδι είχε κοπεί όταν ήμουν σε καταστολή. Έτσι, όταν ξύπνησα, το πόδι μου ήταν ήδη ακρωτηριασμένο. Απλώς μου το ανακοίνωσαν”.

Τι σκέφτηκες εκείνη τη στιγμή;

“Ήταν μια σκληρή στιγμή. Εγώ είπα θα ζήσω κανονικά και θα καταφέρω τα πάντα. Δεν υπήρχε οποιαδήποτε άλλη σκέψη στο μυαλό μου. Δεν υπήρχε plan Β. Μετά το ατύχημα νιώθω σαν να έχω μια σούπερ δύναμη που με βοηθάει να ξεπερνάω τα πάντα. Μια δύναμη που πηγάζει από την πίστη μου. Νιώθω ότι ο Θεός με προστατεύει.

Τι σου έδωσε η Ελένη;

Με έκανε πολύ πιο δυνατό. Η γυναίκα παίζει μεγάλο ρόλο για έναν άντρα. Η Ελένη είναι μια γυναίκα πολύ αξιόλογη, την οποία θαυμάζω, πιστεύει σε μένα, με στηρίζει και το σημαντικότερο είναι πως συναισθηματικά με έχει τόσο γεμάτο και ψυχικά τόσο ήρεμο, που νιώθω πως όταν είναι δίπλα μου, δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να πετύχω!

© 2024 tlife.gr