Site icon TLIFE

Σύλβια Παπαδάκη: Ξεσπά η πρώην playmate για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της – «Μου λείπουν τα παιδιά μου»

Κορυφώνεται η δικαστική διαμάχη της πρώην Playmate, Σύλβιας Παπαδάκη με τον πρώην σύζυγό της, μετά τις αγωγές και τα ασφαλιστικά μέτρα.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έδωσε προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έφυγε στο εξωτερικό με τα δύο παιδιά.

Η πρώην playmate τον Σεπτέμβριο συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών της, καθώς δεν είχε παραδώσει τα δύο αγόρια στον πατέρα τους ως όφειλε.

Η Σύλβια Παπαδάκη μιλώντας στο protothema.gr για τα όσα έχουν συμβεί, ξέσπασε αναφερόμενη στα παιδιά: «Μου λείπουν πολύ και δεν μου φτάνει να μιλάω μαζί τους με βιντεοκλήσεις».

Όπως δήλωσε, δεν διαφαίνεται πλέον κανένα περιθώριο να βρεθεί κάποια χρυσή τομή με τον Ολλανδό επιχειρηματία, ο οποίος δικαιώθηκε προς το παρόν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, αφού του έδωσε προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των αγοριών.

Την Παρασκευή το απόγευμα, μετά την αγωγή που υπέβαλε, κλήθηκε ξανά στη ΓΑΔΑ και στο Τμήμα Ανηλίκων για να δώσει επείγουσα συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση.

«Η αίσθηση που έχω αποκομίσει τελικά είναι ότι ο πρώην σύντροφός μου μπορεί αρχικά να με αγάπησε, αλλά στην πορεία αυτό που κατάλαβα είναι ότι μάλλον με είδε ως ένα δοχείο μιας καλής μήτρας», είπε χαρακτηριστικά η πρώην εστεμμένη.

Το σχετικό ρεπορτάζ προβλήθηκε και στην εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega:

© 2024 tlife.gr