Σύσσωμη η οικογένεια Νομικού! Όλοι στο πλευρό της Δούκισσας

Στην πρώτη προβολή της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η Δούκισσα Νομικού δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι της άνθρωποι. Η ξανθιά καλλονή υποδύεται την Κολέτ στο νέο δημιούργημα του Νίκου Παναγιωτόπουλου “Λιμουζίνα” και η επίσημη πρώτη έγινε στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Ο σκηνοθέτης τιμήθηκε από το Φεστιβάλ με ειδικό βραβείο για το σύνολο του έργου του αλλά μαζί του έκλεψε τις εντυπώσεις και η Δούκισσα. Με άψογο στιλ αλλά και το πιο λαμπερό χαμόγελο αφού είναι ενθουσιασμένη με το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Το ίδιο και η οικογένειά της την οποία υπεραγαπάει και βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο πλευρό της.

Σε μία σπάνια οικογενειακή εμφάνιση ο Νίκος Νομικός με την σύζυγό του Ούρσουλα καμαρώνει ποζάροντας με τα δυο του παιδιά. Όλοι καμαρώνουν και χαίρονται για την επιτυχία της Δούκισσας. Ακόμα περισσότερο, ο 28χρονος αδερφός της Νικήτας στον οποίο έχει και της έχει αδυναμία!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164