Site icon TLIFE

Τα ”καρφιά” του Σ.Χαριτάτου για την εγκυμοσύνη της Φαίης!

Ο Σπύρος Χαριτάτος χθες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ”Όλα 11” και σχολίασε μεταξύ άλλων και το νέο τηλεοπτικό δίδυμο Λιάγκα- Σκορδά.

Όταν ρώτησε ο Θέμος ποια είναι η γνώμη του για την εκπομπή ”Πρωινό mou” και το ζευγάρι εκείνος απάντησε: ”Τα παιδιά τα πάνε μια χαρά. Έχουν και την εγκυμοσύνη που υπάρχει και να είναι καλά τα παιδιά… Εμένα ξέρεις τι με ενοχλεί σε αυτήν την ιστορία; Εγώ θα άνοιγα τα παράθυρα να φωνάξω ότι θα γίνω πατέρας. Τώρα, να κάθεται ένα κανάλι να σε πιέζει να μη μιλάς, τα καταπιέζουν αυτά τα παιδιά, και δεν είναι καλό”.

Στη συνέχεια ο Θέμος Αναστασιάδης του απάντησε ότι ίσως την εγκυμοσύνη την κρύβει το ίδιο το ζευγάρι, επειδή το θεωρούν γούρι και δεν θέλουν να το πουν. Και τότε ο Σπύρος δήλωσε ότι: ”Εντάξει να μην το λες καθόλου, μην το λες στους καλεσμένους σου για να το πουν αργότερα στον Θέμο ή οπουδήποτε αλλού”.

Και συνεχίζει: ” Δεν έχει να κάνει με τη Φαίη και το Γιώργο γιατί τους ξέρω και τους δύο και τους θεωρώ εξαιρετικά παιδιά, έχει να κάνει με τη διαχείριση μιας εικόνας τον πρώτο καιρό. Ήμουν καλεσμένος και στο γάμο τους πολύ το χάρηκα, τους αγαπώ. Το ξέρανε στο Mega ότι η Φαίη είναι έγκυος και ευχηθήκαμε και καλούς απογόνους και άλλο η τηλεόραση και άλλο οι ανθρώπινες σχέσεις”, τόνισε.

Δες το βίντεο:

© 2024 tlife.gr