Τα νέα πρόσωπα της “Ελένης” ! Σε ποιες χαμογέλασε η τύχη τους ;

Ουυφ, ακόμα ένα τηλεοπτικό θρίλερ της εποχής έλαβε τέλος ! Ποιο θρίλερ; Μα φυσικά το θρίλερ το ποιοι θα είναι φέτος εκείνοι που θα πλαισιώσουν την Ελένη Μενεγάκη, στην καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή της στον Alpha.

Τόνοι μελάνης χύθηκαν τις τελευταίες ημέρες για τις οντισιόν της Ελένης και τα δοκιμαστικά, μιας και η αλήθεια είναι πως λόγω έλλειψης άλλων τηλεοπτικών θεμάτων (η κρίση έχει προκαλέσει τηλε-ξηρασία στο ρεπορτάζ, αφού ως γνωστόν δεν γίνεται τίποτα…), κάναμε την… τρίχα-τριχιά και αναγάγαμε την αναζήτηση της νέας τηλε-παρέας της Ελένης σε… Μεσανατολικό !

Οπως και να ΄χει πάντως, επιτέλους οι οντισίον και τα δοκιμαστικά ολοκληρώθηκαν and the winners are… δύο κορίτσια, μιας και αυτή την χρονιά αποφάσισε απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, η Ελένη να δωσει στην εκπομπή της ακόμα πιο έντονο γυναικείο άρωμα !

Οι νικήτριες ,λοιπόν, είναι η Αντωνία Καλλιμούκου την οποία την είδαμε για πρώτη φορά σε πρωινό πόστο στο “Elatte” του ΑΝΤ1 και στην συνέχεια ήταν να είναι και στο “Πρωινό ΑΝΤ1” μαζί με την Σίσσυ και τον Χρήστο και τελευταία στιγμή έφαγε… πόρτα και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία μέχρι τώρα έχει υπηρετήσει με πάθος την έντυπη δημοσιογραφία και τα life-style περιοδικά.

Κατά τα άλλα, δίπλα στην Ελένη θα βρεθούν οι… συνήθεις ύποπτοι, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Αση Μπήλιου, Βασίλης Καλλίδης και ο περσινός νεοφερμένος, Αλεξ Κάβδας.

Η πρεμιέρα της Ελένης έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου !


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164