Τα περί Ράνιας στον Alpha μύθος ;

Η …παράταση της συνεργασίας της Ράνιας Θρασκιά με τον ΑΝΤ1, έχει ναυαγήσει για τα καλά ! Ναι, η Ράνια δεν πρόκειται – τουλάχιστον στο άμεσο τηλεοπτικό μέλλον – να συνεργαστεί με τους Αντεννικούς και γι ΄αυτό με έχουν διαβεβαιώσει σχετικά και οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου.

Αλλωστε , όπως μου είπαν χαρακτηριστικά, ευθύς εξαρχής ήταν ξεκάθαροι μαζί της ,γι ΄αυτό και φρόντισαν να υπογράψουν συμβολαιο τρίμηνης ισχύος. Η συνεργασία τους ήταν μόνο για το καλοκαίρι.

Ετσι, τώρα που η πόρτα του ΑΝΤ1 έκλεισε για την Ράνια ,η δημοσιογράφος έχει ξεκινήσει επαφές και με άλλα κανάλια, προκειμένου να τα καταφέρει και να επιστρέψει δριμύτερη στον τηλεοπτικό αέρα. Αναμεσα σε αυτές τις επαφές ,λοιπόν, ακούστηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες, πως βρίσκονται και οι επαφές της με τον Alpha.

Ακούστηκε συγκεκριμένα πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τους υπευθύνους της Κάντζας, προκειμένου να αναλάβει καθημερινή, απογευματινή, infotainment εκπομπή. Είδηση , η οποία όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε από τους κύκλους του καναλιού ,αλλά διαψεύστηκε και κατηγορηματικά .

Μάλιστα, φρόντισαν να μου πουν πως δεν καταλαβαίνουν πως κάθε τρεις και λίγο ξεφυτρώνουν από το πουθενά στα ΜΜΕ, υποτιθέμενες συζητήσεις, επαφές και προτάσεις συνεργασίας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164