Μία διαφορετική συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου, με αφορμή το ξεκίνημα της θεατρικής παράστασης «Τα πήρες όλα κι έφυγες» για τη ζωή του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο πρωταγωνιστής, Γιάννης Τσορτέκης αλλά και τα παιδιά του Στράτου Διονυσίου, Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής, μαζί με όλο το καστ των ηθοποιών συναντήθηκαν στο «Περιβόλι τ’ Ουρανού» και έδωσαν μία γεύση από όλα όσα πρόκειται να δούμε στη σκηνή του Παλλάς από την Τετάρτη 12 Μαρτίου. Μάλιστα, στο τέλος, η συνέντευξη Τύπου μετατράπηκε σε… γλέντι με τις φωνές των παιδιών του Στράτου Διονυσίου να μαγεύουν τους δημοσιογράφους!
Εκτός από τον Γιάννη Τσορτέκη, στο θεατρικό έργο θα παίξουν επίσης: η Μαρία Κεχαγιόγλου, ο Γιάννης Νταλιάνης, η Μπέσυ Μάλφα, ο Μιχάλης Αλικάκος, η Χρύσα Κλούβα και ο Δημήτρης Μαχαίρας.
Τη μυθιστορηματική και δαιδαλώδη ζωή του Στράτου Διονυσίου θα παρουσιάσει στη σκηνή ο πολυτάλαντος σκηνοθέτης Βασίλης Μαυρογεωγίου.
Μουσική διεύθυνση: Νίκος Στρατηγός
Συμμετέχει ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης.
Το κείμενο της παράστασης ανήκει στον Κωνσταντίνο Σαμαρά.
Σκηνογράφος: Γιώργος Γαβαλάς – Μιχάλης Σαπλαούρας
Ενδυματολόγος: Αλεξία Θεοδωράκη
Σχεδιασμός φωτισμών: Στέλλα Κάλτσου
Χορογραφία/ Κίνηση: Πάρης Μαντόπουλος
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Γαλανάκης, Στάθης Γεωργαντζής, Αλίκη Γεωργίου, Γιώργος Δημόπουλος, Ρωξάνη Καρφή, Ευγενία Κάρνου, Λεωνίδας Μπακάλης, Δήμητρα Σταύρου, Μαρίνος Ταρνανάς
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ