Site icon TLIFE

Τα σχόλια του ”Πρωινό mou” στα κοπλιμέντα της Ε. Μενεγάκη για τη μύτη του Γ. Λιάγκα!

Το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά συζήτησαν μέσα από την εκπομπή ”Πρωινό Mou” τα κοπλιμέντα… που είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Πέμπτης μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η 42χρονη παρουσιάστρια, καθώς χθες έπαιζε με μια τηλεθεάτρια ένα παιχνίδι, όπου έπρεπε να αναγνωρίσει τη μύτη του παρουσιαστή από μια φωτογραφία, δήλωσε: ”Είναι ωραία, ανδρική, αρρενωπή μύτη. Μύτη με σημασία!”. Σήμερα λοιπόν, και καθώς ο Γιώργος Λιάγκας έβλεπε το σχετικό απόσπασμα, γελώντας απευθύνθηκε στη Σάσα Σταμάτη, η οποία του είπε πως θα μπορούσε να κάνει καριέρα με τη μύτη του…

”Γι’ αυτό η Μενεγάκη που είναι ωραία γυναίκα, καίει καρδιές. Η Ελένη αναγνωρίζει τα ωραία χαρακτηριστικά σε έναν άνδρα. Ενώ εσύ, παρότι είσαι μια ωραία κοπέλα, βγάζεις την κακία και τη χολή σου”, της είπε χαρακτηριστικά ο 42χρονος τραγουδιστής.

Η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της είπε: ”Πάντως εγώ, έτσι όπως το βλέπω αυτό το πλάνο, αν δεν άκουγα και δεν διάβαζα ότι πρόκειται για μύτη, δεν θα μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν μύτη αυτό που βλέπω… Εσείς για τι θα το περνούσατε αυτό το πλάνο; Θα το περνούσατε για μύτη; Εγώ είμαι η χαζή;”.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στο σημείο αυτό ανέφερε: ”Εγώ πάντως σαν κάτι του Ματιάμπα!” Η Σάσα συμπλήρωσε: ”Σε πιο μικρό όμως!” και ο Γιώργος Λιάγκας είπε: ”Και σε πιο άσπρο!”.

© 2024 tlife.gr