Site icon TLIFE

Τα συγκινητικά λόγια του Τάσου Μπακασέτα για τον Τζόρτζ Μπάλντοκ στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα της Εθνικής ομάδας

Μια ιστορική νίκη κατάφερε χθες η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου μέσα στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Εθνική Αγγλίας. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Εθνική μας ομάδα κέρδισε την Αγγλία, και μάλιστα συνέβη σε μια ιδιαίτερη μέρα για τους παίκτες μας, αφού δεν είχαν περάσει μόλις 24 ώρες από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο ξαφνικός θάνατος του Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την Εθνική μας ομάδα και τον περασμένο Μάιο ήρθε με μεταγραφή στον Παναθηναϊκό από την Αγγλία, βρήκε ξαφνικό θάνατο στα 31του χρόνια μέσα στην πισίνα του σπιτιού του. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα, με τους διεθνείς μας να δίνουν όλη τους την ψυχή μέσα στο γήπεδο για χάρη του, και τελικά να του αφιερώνουν με δάκρυα στα μάτια την τεράστια νίκη τους.

Λίγο πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο, ο Τάσος Μπακασέτας, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας και συμπαίκτης του Μπάλντοκ στον Παναθηναϊκό μίλησε στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας και τους ζήτησε να δώσουν όλο τους το είναι για τον αδικοχαμένο συμπαίκτης τους.

«Ξέρουμε πολύ καλά τι ομάδα είμαστε και τι έχουμε καταφέρει για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και θα πάμε να το δείξουμε. Ξέρουμε την ιδιαιτερότητα του Παναθηναϊκού. Πολλοί από εμάς ξέρουν τι σημαίνει ο Τζορτζ, ξέρουμε τι παιδί ήταν. Ο Τζόρτζ πάντα ήταν το παράδειγμα γι’ αυτή την ομάδα, πολλές φορές έδινε και την ψυχή του, έβαζε την ομάδα πιο πάνω από όλους και θυσίαζε και τη σωματική του ακεραιότητα.

Σήμερα μέσα στο παιχνίδι θα είναι το παράδειγμά μας. Ο καθένας από εμάς ας θυσιάσει τον εαυτό του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει. Να είμαστε όλοι έτοιμοι. Πάμε» ήταν τα συγκινητικά λόγια του Τάσου Μπακασέτα.

© 2024 tlife.gr