Τάκης Ζαχαράτος: Το βίντεο με τη στιγμή που οι συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι «διώχνουν» την Κατερίνα Σαλάκα από τη συναυλία

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο καυτηρίασε ο Τάκης Ζαχαράτος το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στην Κατερίνα Σαλάκα και τη Μαρίνα Σάττι τις προηγούμενες ημέρες.

Η TikToker εμφανίστηκε αναστατωμένη και με δάκρυα στα μάτια να λέει ότι η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της, «της φέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο» μιας και σύμφωνα με την ίδια, είχαν μιλήσει για να συμμετέχει σε μέρος της συναυλίας της τραγουδίστριας αλλά της απαγόρευαν την είσοδο.

Ο Τάκης Ζαχαράτος που είναι πάντα επίκαιρος θέλησε να δώσει τη δική του πινελιά στο θέμα αναπαριστώντας τι συνέβη εκείνη τη βραδιά. Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Ζαχαράτος φόρεσε περούκα και ρούχα που παρέπεμπαν στην εμφάνιση που επέλεξε η Κατερίνα Σαλάκα για τη συναυλία. Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram το απόγευμα της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου, ο Τάκης Ζαχαράτος απαιτεί ως Κατερίνα Σαλακά, να της επιτραπεί η είσοδος στη σκηνή, όταν δύο άντρες σε ρόλο σεκιούριτι έρχονται και τον απομακρύνουν με το ζόρι.

«Είμαι μέρος της παράστασης αφήστε με» φωνάζει μεταξύ άλλων. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δείτε τι έγινε πραγματικά back stage», λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει τις παραστάσεις του στο Θέατρο Embassy της Θεσσαλονίκης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Takis Zaxaratos B (@takiszacharatos)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164