Site icon TLIFE

Τάνια Μπρεάζου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Tάνια Μπρεάζου στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο, Σόνια Μαγγίνα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα, αλλά και τους λόγους που άργησαν να επιβεβαιώσουν το ειδύλλιο μεταξύ τους.

«Παρότι υπήρχε απίστευτη χημεία μεταξύ μας, επιθυμούσαμε να προστατεύσουμε αυτό που γεννιόταν. Κι εμείς ακόμα ανακαλύπταμε ο ένας τον άλλο με τον πιο αθώο και τρυφερό τρόπο. Δεν θελήσαμε να το “φωνάξουμε” κι ούτε είχαμε κάποια τέτοια ανάγκη. Όταν γεννιέται κάτι τόσο όμορφο και σπάνιο, έχεις την ανάγκη να το προστατεύσεις», είπε αρχικά η Τάνια Μπρεάζου.

Και συνέχισε: «Ένα από αυτά που με έφεραν κοντά στον Γιώργο είναι το ότι από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα ,τον θαύμασα για την τεράστια ποιότητα που έχει ως άνθρωπος, αλλά και ως καλλιτέχνης. Το πόσο ταπεινό και ταυτόχρονα πόσο χαρισματικό πλάσμα είναι. Με εντυπωσίασαν το ότι έχουμε κοινά στον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή, στο πώς αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα, ότι μοιάζουμε και έχουμε τις περισσότερες φορές τις ίδιες απόψεις, η παιδικότητα και αυθορμητισμός μας, η αγάπη και ο σεβασμός απέναντι στην τέχνη μας και το γεγονός ότι αλληλοσυμπληρωνόμαστε και θέλουμε τα ίδια πράγματα».

 

© 2024 tlife.gr