Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ηθοποιός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ένθετου «Secret» των «Παραπολιτικών» και της Σάσας Σταμάτη, μένουν κάτω από την ίδια στέγη εδώ και λίγο καιρό.

Όπως γράφει το δημοσίευμα, η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας μετακόμισαν στα βόρεια προάστια και πιο συγκεκριμένα μένουν στην Κηφισιά.

Οι δυο τους που γνωρίστηκαν στο J2US και πλέον ζουν τον απόλυτο έρωτα, απολαμβάνουν τη ζωή τους με το σκυλάκι τους, την Jasmine, που τους έχει πάρει τα μυαλά.

Η Τάνια Μπρεάζου σε συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO, είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα, αλλά και για τους λόγους που άργησαν να επιβεβαιώσουν το ειδύλλιο μεταξύ τους.

«Παρότι υπήρχε απίστευτη χημεία μεταξύ μας, επιθυμούσαμε να προστατέψουμε αυτό που γεννιόταν. Κι εμείς ακόμα ανακαλύπταμε ο ένας τον άλλον με το πιο αθώο και τρυφερό τρόπο. Δεν θελήσαμε να το «φωνάξουμε» και ούτε είχαμε κάποια τέτοια ανάγκη.

 Όταν γεννιέται κάτι τόσο όμορφο και σπάνιο, έχεις την ανάγκη να το προστατεύσεις. Ένα από αυτά που με έφερε κοντά στον Γιώργο είναι το ότι από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα τον θαύμασα για την τεράστια ποιότητα που έχει ως άνθρωπος, αλλά και ως καλλιτέχνης. Το πόσο ταπεινό και ταυτόχρονα πόσο χαρισματικό πλάσμα είναι.

Με εντυπωσίασαν το ότι έχουμε κοινά στον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή, στο πως αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα, ότι μοιάζουμε κι έχουμε τις περισσότερες φορές τις ίδιες απόψεις, η παιδικότητα και αυθορμητισμός μας, η αγάπη και ο σεβασμός απέναντι στην τέχνη μας και το γεγονός ότι αλληλοσυμπληρωνόμαστε και θέλουμε τα ίδια πράγματα», είχε αναφέρει. 

Ο Γιώργος Αμούτζας σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day είχε αποκαλύψει τι τον εκνευρίζει στη σύντροφό του.

«Η Τάνια κάποιες φορές βλέπει όλα τα πράγματα πολύ ρομαντικά και νομίζει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν καλή πρόθεση και πολλές φορές εμένα αυτό με εκνευρίζει γιατί πρέπει να την προστατεύω και να την γειώνω, οπότε εκεί παίρνω λίγο τον ρόλο του κακού», είχε πει ο Γιώργος Αμούτζας, με την Τάνια Μπρεάζου να χαμογελάει». 

Όσον αφορά στα επαγγελματικά τους σχέδια, σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη,  η Τάνια ξεκινάει συνεργασία με έναν σπουδαίο συνθέτη, που προς το παρόν το όνομα του κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα ακούγονται φήμες ότι η εκρηκτική τραγουδίστρια θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision. Από την άλλη, η ίδια σε δικούς της ανθρώπους έχει πει ότι, αν πραγματικά βρει ένα τραγούδι που της αρέσει, θα πει το «OK».

Ο δημοφιλής ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από το ρόλο του Νικηφόρου στον «Σασμό» και την ξεχωριστή ερμηνεία του, αυτή την περίοδο μελετάει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164