Site icon TLIFE

Τάνια Τρύπη: “Δεν βλέπω τίποτα καλό σε αυτό τον τόπο από τους πολιτικούς”

Είναι χαμηλών τόνων, ευγενική, ταλαντούχα αλλά και πολύ sexy όπως αποδεικνύει ο ρόλος της στο γνωστό μιούζικαλ που συμμετέχει φέτος. Ο λόγος για την Τάνια Τρύπη που είναι μία από τους πρωταγωνιστές της πολυσυζητημένης παράστασης Πρισίλα με τις draq queens και τα υπέροχα κοστούμια που μετέφρασε και παίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης και με συμπρωταγωνιστές τον Παναγιώτη Πετράκη και τον Φωτη Σεργουλόπουλο.

Όπως η ίδια, είπε στο Τhema People: “Είναι ένα πάρτι. Έχει μουσική των 70’s και 80’s με πολλά γνωστά τραγούδια που όλοι έχουμε όλοι αγαπήσει, με μια εξαιρετική ορχήστρα του Αλέξιου Πρίφτη. Είναι εντυπωσιακά τα αυθεντικά και βραβευμένα από Όσκαρ κοστούμια που φοράμε στην παράστση και η ιστορία είναι σαν μπαίνεις σε ένα ζαχαρένιο παραμύθι. Υποδύομαι δύο γυναίκες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, δεν θα με αναγνωρίσετε. Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει κάνει εξαιρετική σκηνοθεσία και πιστεύω οτι έχει το χρυσό ραβδάκι της νεράιδας. Είναι ένας σπουδαίος σκηνοθέτης όχι μόνο γιατί φτιάχνει υπέροχες εικόνες, αλλά γιατί καθοδηγεί σωστά τους ηθοποιούς του. Φαντάσου οτι ανυπομονούσα να πάω στις πρόβες”.

Για τον συμπρωταγωνιστή της Φώτη Σεργουλόπουλο είπε: “Είναι ένα αριστούργημα. Είναι ταλαντούχος, υπέροχος και έχει τρομακτική χημεία με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Παναγιώτη Πετράκη. Σαν να γράφτηκαν οι ρόλοι για αυτούς. Κεντάνε!”

Στην ερώτηση γιατί απέχει από την τηλεόραση απάντησε: “Δεν την αποφεύγω, απλά δεν μου έχει τύχει κάτι καλό. Σίγουρα είμαι επιλεκτική στις δουλειές στις οποίες συμμετέχω. Το θέμα μου δεν είναι τα λεφτά. Το τελευταίο σίριαλ όπου συμμετείχα ήταν το-Ποιός μας πιάνει- του Αντώνη Αγγελόπουλου στo Mega τo 2008 και την επόμενη χρονιά έκανα ένα γκεστ στη σειρά του Κοκκινόπουλου. Μετά απλά δεν έτυχε”.

Όσο για το πόσο έχει αλλάξει η κρίση τη ζωή της η ηθοποιός είπε:”Όπως σε όλους τους ανθρώπους. Λες από τη μία κρίση είναι θα στερηθούμε. Ενοχλούμαι όμως όταν πάω στο σούπερ μάρκετ για να αγράσω τρία είδη πρώτη ανάγκης και ξοδεύω 20 ευρώ. Και είναι απίστευτο οτι ενώ φορολογούμαστε τόσο και έχουμε στεγνώσει από λεφτά, στο τέλος δεν εχουμε ούτε κάλυψη στην υγεία. Ζητάνε χωρίς αντάλλαγμα. Και δυστυχώς δεν βλέπω τίποτα καλό σε αυτό τον τόπο από τους πολιτικούς.

Η Τάνια Τρύπη συνηθίζει να κρατάει αποστάσεις από τα media και τις κοσμικές εκδηλώσεις. Αυτό την βοήθησε επαγγελματικά ή το αντίθετο; “Θέλω την ησυχία μου. Τι να κάνω δηλαδή; Να βγαίνω με τα παιδιά μου και ό,που πηγαίνω να φωνάζω τους φωτογράφους; Δεν είναι το στιλ μου. Η δουλειά μας είναι πάνω στη σκηνή”. Φυσικά καθένας μπορεί να κινείται όπως θέλει”.

Τέλος, για το τι είναι αυτό που αναζητάει την προσωπική της ζωή είπε: Θέλω να είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη. Θέλω να είμαι με εναν άνθρωπο και να υπάρχουν ειλικρίνεια, κατανόηση, αγάπη, ζεστασιά και απλότητα.

© 2024 tlife.gr