Τάσος Ξιαρχό: Δημόσια κατακραυγή για το βίντεο χλευασμού – Όλα τα οργισμένα μηνύματα του καλλιτεχνικού χώρου

Μεγάλες διαστάσεις στο διαδίκτυο έχουν πάρει τα Instagram Stories που μοιράστηκε ο Τάσος Ξιαρχό την περασμένη Παρασκευή, όπου χλεύασε μια άγνωστη κοπέλα με παραπάνω κιλά… επειδή επέλεξε να φορέσει ριγέ μπλούζα. 

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός χορογράφος τράβηξε εν αγνοία της μια κοπέλα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι από το δικό του και τη σχολίαζε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για την ενδυματολογική επιλογή αλλά και τα κιλά της.

Δες επίσης: Τάσος Ξιαρχό: Η κοπέλα που χλευάστηκε για τα κιλά και το ρούχο της απαντά για πρώτη φορά

Όπως ήταν επόμενο, πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που στράφηκαν εναντίον του, ενώ και η πρωταγωνίστρια της ανάρτησης φανερά ενοχλημένη του έστειλε το δικό της μήνυμα. Φυσικά, δεν ήταν λίγοι και οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που κατέκριναν τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό και πήραν δημόσια θέση για το συγκεκριμένο συμβάν. 

  • Καίτη Γαρμπή

 

  • Σίσσυ Χρηστίδου

  • Δανάη Μπάρκα
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

 

  • Κατερίνα Ζαρίφη
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs🐝 (@zarifious)

  • Κόνι Μεταξά

  • Μιχάλης Σεΐτης

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michail Seitis (@seitis)

  • Εβελίνα Νικόλιζα
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Nikoliza (@evelina_nikoliza)

 

  • Παναγιώτης Χατζηδάκης
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Hatzidakis (@panagiotis_hatzidakis)

 

  • Νίνο

 

  • Νίκος Κοκλώνης

 

  • Μαίρη Συνατσάκη

  • Γωγώ Δελογιάννη

  • Πηνελόπη Αναστασοπούλου

  • Άννα Μαρία Βέλλη

  • Σάββας Πούμπουρας

  • Στηβ Μιλάτος

  • Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

  • Μαριέλλα Σαββίδου

Οι εν λόγω δηλώσεις σχολιάστηκαν εκτενώς και στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με τις παρουσιάστριες να δείχνουν την έντονη ενόχλησή τους.

  • Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Αμφιταλαντευτήκαμε αν πρέπει να παίξουμε το θέμα ή όχι. Γιατί καμιά φορά, δίνοντας χώρο και χρόνο σε κάποιες συμπεριφορές τις ενισχύεις ακόμα και αν τις καταδικάζεις. Θεωρώ ότι δεν δικαιούται κανείς μα κανείς να σχολιάζει τον οποιονδήποτε εν αγνοία του, σε δημόσιο χώρο. Είναι όλο λάθος», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν ξέρω τι παρέες κάνει ο καθένας και τι συζητάει με την παρέα του. Μπορεί με την παρέα σου να χυδαιολογείς, να προσβάλλεις, να βρίζεις, να υποτιμάς, να σχολιάζεις τον άλλον για το ύψος, τα κιλά του, τη στραβή του μύτη, τα μεγάλα του αφτιά.

Δεν δικαιούσαι σε καμία περίπτωση αυτό να το κάνεις χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του άλλου, δείχνοντας τον, διαπομπεύοντάς τον στο διαδίκτυο. Αυτό είναι λυπηρό και δεν το περιμένεις και από έναν άνθρωπο που τον συμπάθησε ο κόσμος όταν μίλησε για την προσωπική του ιστορία… Δεν περιμένεις αυτή την συμπεριφορά από έναν τέτοιο άνθρωπο».

 

  • Κατερίνα Καινούργιου

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στο μεγαλείο ψυχής της. Στο πόσο ωραία μίλησε, στη διακριτικότητά της και την ευγένειά της σε αντίθεση με την τοξικότητα και τα αισχρά σχόλια του Τάσου. Ακόμα και η συγγνώμη που είμαι ο πρώτος άνθρωπος που ζητάει συγγνώμη και συγχωρεί, ήταν ντροπιαστική.

Αυτό που είδατε το ανέβασε στο instagram που έχει μισό εκατομμύριο followers – δυστυχώς – για μένα πρέπει να τον κάνετε όλοι unfollow. Εγώ προσωπικά δεν τον ακολουθούσα ποτέ. Κάνει ρεζίλι και τους ίδιους του τους γονείς. Υπάρχει κάποιος γονιός που μαθαίνει στο παιδί του από μικρό τι θα πει ηθική και αγάπη, να μη φορά ρίγες;

Μετά τα επικριτικά σχόλια ανέβασε μια κάρτα… Φταίμε όλοι εμείς γιατί όλα αυτά τα χρόνια δίνουμε βήμα στον Τάσο Ξιαρχό. Εμείς φταίμε. Ο Τάσος Ξιαρχό που σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι έχει υποστεί bullying και ότι στον δρόμο τον φωνάζανε λο@@@ρα. Ο ίδιος που έχει πει ότι έχει περάσει δύσκολα κάνει αυτό το πράγμα. Δε το κάνει μόνο ο Ξιαρχό αλλά αυτός είναι αυτή τη στιγμή το κερασάκι στην τούρτα.

Πόση τοξικότητα, πόσο εμετικό είναι αυτό το πράγμα; Και συνεχίζει και τα κάνει ακόμα πιο χοντρά. Ειλικρινά ένιωθα τάση προς έμετο διαβάζοντας αυτά που έγραψε… Δουλέψτε περισσότερο τις ψυχές σας… Προβάλλοντας αυτό το άτομο με αυτές τις αντιλήψεις δηλητηριάζουμε και τις ψυχές μας» ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το «Super Κατερίνα».

 

  • Δανάη Μπάρκα

«Θα ήθελα απλά από τι δική μου θέση να τονίσω ότι δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντική και απαραίτητη σε αυτό τον κόσμο και όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία χαλάμε την προσωπικότητά μας.

Πρέπει να μας αγαπάμε, να μας φροντίζουμε, να μας προσέχουμε και εάν μπορούμε ένα πράγμα να σκορπάμε σε αυτό τον κόσμο, να είναι η αγάπη, γιατί δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ωραία του τα στοιχεία και είναι ωραίο να φωτίζουμε τις φωτεινές πλευρές μας», σχολίασε η Δανάη Μπάρκα μέσα από το «Πάμε Δανάη.

 

  • Ελεονώρα Μελέτη – Κώστας Τσουρός

«Όταν το είδα χθες βράδυ, δε μπορούσα να πιστέψω ότι το έχει κάνει αυτό το πράγμα. Του έστειλα ένα μήνυμα και τον ρώτησα αν θέλει να βγει στην εκπομπή να πει το σκεπτικό με το οποίο το έκανε αυτό, γιατί τον αδικεί. Δεν απάντησε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στο «Mega Καλημέρα».

Με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός ξέσπασε λέγοντας: «Ξεκινάει το βίντεο με το “όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια…” και θέλω να πω στον Τάσο ότι όταν εγώ ήμουν παιδί, άκουγα συνέχεια ότι πρέπει να έχω τρόπους και να μην προσβάλλω τους ανθρώπους. Αυτό πρέπει να περάσει στο παρελθόν πια. Δεν πρέπει να κάνουμε τέτοιες σκέψεις. Ποιον λόγο εξυπηρετεί αυτό το στόρυ; Είχε πει πολύ χοντρά πράγματα ο Τάσος Ξιαρχό για το μπούλινγκ και τώρα βγαίνει αυτός και κάνει μπούλινγκ σε μία άλλη κοπέλα που φόρεσε ρίγα; Και μετά κρύφτηκε στην τουαλέτα;».

 

  • Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

«Δεν γίνεται να πιάνεις στο στόμα σου και δείχνεις ένα κορίτσι που δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ, και να την εκθέτεις… Μίλησα με το κορίτσι 12.30 τη νύχτα.

Θαύμασα ότι είναι ισορροπημένο κορίτσι και πόσο καλόκαρδα μιλούσε για τον Τάσο. Έχω γίνει έξαλλη και στενοχωριέμαι με τον Τάσο. Είναι κρίμα. Όσες ευκαιρίες και να δώσεις, το χθεσινό ήταν τραγικό. Δεν με ενδιαφέρει» είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Φταίμε όλοι και απολογούμαι κι εγώ που του έχω δώσει βήμα. Όλοι έχουμε κάνει λάθη κι έχουμε ζητήσει συγγνώμη. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει μία επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά ίδια. Εμείς του δίνουμε βήμα γιατί έχει πλάκα… Τον βάλαμε στη Φάρμα, εγώ τον έβγαλα στον ΣΚΑΪ, δίνουμε όλοι βήμα στον ανύπαρκτο για να γεμίσουμε χρόνο. Είμαστε κι εμείς υπεύθυνοι γι’ αυτά τα φαινόμενα. Κι εμείς έχουμε τραγικά χρόνια, δεν τα διαπομπεύουμε».

 

  • Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της ξεκίνησαν την εκπομπή φορώντας ριγέ μπλούζες, κάνοντας χιουμοριστικά σχόλια για την εξωτερική τους εμφάνιση.

«Όταν ζητάμε συγγνώμη κι από τη στιγμή που λέμε ότι είναι αληθινή, δεν κάνουμε δημοσκόπηση. Ακυρώνεις τη συγγνώμη σου» τόνισε η παρουσιάστρια και ηθοποιός.

 

  • Ιωάννα Μαλέσκου

«Εκείνη τη στιγμή αισθάνεσαι ντροπιασμένος, εκτεθειμένος, καθώς έχεις πάει να απολαύσεις τη βόλτα σου με την παρέα σου δεν ενοχλείς κανένα και βλέπουμε αυτή την εικόνα της κοπέλας αυτής, η οποία ήταν εκεί αμέριμνη και μπήκε στο κάδρο μίας ιστορίας και στο χλευασμό ενός ανθρώπου, ο οποίος φαίνεται πως όχι μόνο το διασκεδάζει, αλλά αισθάνεται ανωτερότητα και να επιμένει με αυτό τον τρόπο κοροϊδεύοντας μία κοπέλα που δεν ξέρει καν», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Αισθάνθηκα ντροπή παρακολουθώντας το βίντεο, αισθάνθηκα ένα μούδιασμα, ανατρίχιασα σκεπτόμενη ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της. Εμένα πάντως οι γονείς μου δεν μου είπαν ποτέ αν θα βάζουμε οριζόντιες ή κάθετες ρίγες. Μου είχαν ξεκαθαρίσει πώς θα πρέπει να σέβομαι τους γύρω μου και να σκέφτομαι πριν μιλήσω ή μοιραστώ κάτι», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

  • Νίκος Μουτσινάς

«Πρέπει να ασχοληθούμε τώρα με αυτό; Όχι; Δεν θέλω! Παιδιά, πρέπει να κλείσουν και τα Instagram. Σηκώνεις, γράφεις, το δείχνεις. Δεν μας νοιάζει η άποψη του καθενός. Ξέρεις πώς στεναχωρήθηκα χθες βράδυ που το είδα; Πήγα κι έκαψα όλα τα ριγέ μου, σαν τον τρελό, πάτε καλά; Το θέμα είναι να μην στεναχωριέται η κοπέλα, γιατί ο Τάσος είπε αυτό που ήθελε να πει. Δεν κατάλαβε, εύχομαι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μη λέτε και μπούρδες, δεν είναι ωραίο. Δεν λέμε και ότι μάθαμε, κάθομαι εγώ να σου πω τι μου έλεγαν οι δικοί μου; Ποιον αφορά; Μπράβο και στους δικούς σου που σου είπαν να μην συνδυάζεις τα ριγέ και το μπλέιζερ με το κολάν. Και εμένα η γιαγιά μου μού έλεγε για τα χρώματα, έκατσα εγώ να στο πω ποτέ ή σήκωσα το κινητό να πω γιατί φοράει η άλλη τα χρώματα;».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164