Τάσος Ξιαρχό: Η δημόσια συγγνώμη μετά τον σάλο που προκάλεσε στα social media η ανάρτησή του

Συγγνώμη προς την κοπέλα που σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για τα κιλά και την ενδυματολογική της επιλογή δείχνοντας μάλιστε το πρόσωπό της σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε εν αγνοία της, θέλησε να ζητήσει ο Τάσος Ξιαρχό.

Το εν λόγω βίντεο που δημοσίευσε ο γνωστός χορογράφος στάθηκε η αφορμή όχι μόνο για την αντίδραση της κοπέλας που απεικονιζόταν σε αυτό αλλά και πολλών άλλων χρηστών του διαδικτύου που τον κατηγόρησαν για bullying. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στη συγκεκριμένη κοπέλα λέγοντας γιατί την έφερε σε δύσκολη θέση ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν είναι ρατσιστής.(δες εδώ το επίμαχο βίντεο και τις αντιδράσεις στα social media)

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρ΄όλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος.Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές όμως νομίζω ότι δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164