Απλήρωτη έμεινε και η Ντόρα, η μικρή εξερευνήτρια!

Το όνομα Caitlin Sanchez μπορεί να μην σου λέει τίποτα, η φωνή όμως της 14χρονης από το Νιου Τζέρσι είναι κάτι που σίγουρα αναγνωρίζεις καθώς μεταξύ 2008 και 2010 ήταν η φωνή της Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας! Η Ντόρα είναι από τις δημοφιλέστερες σειρές όχι μόνο στην χώρα μας και η φυσιογνωμία της φιγουράρει σε πολλά προϊόντα όπως σχολικές τσάντες, ρούχα, γραφική ύλη, παιχνίδια, κούκλες κι άλλα πολλά.

Η παιδική σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία ανάμεσα σε μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά σε όλο τον κόσμο ωστόσο η μικρή ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν πληρώθηκε δεκάρα για τα δικαιώματά της από τα DVD, τα διάφορα προϊόντα και την εργασία της για την προώθηση της σειράς. Έτσι η 14χρονη ηθοποιός κάνει μήνυση στην εταιρεία παραγωγής.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής από την μεριά της, χαρακτηρίζει αβάσιμα τα όσα λέει η Caitlin ενώ υποστηρίζει πως έχει αποζημιωθεί πολύ καλά. Παράλληλα υπογραμμίζει πως δυστυχώς η φωνή της Κάιτλιν άλλαξε μεγαλώνοντας και δεν μπορεί πλέον να υποδύεται τον χαρακτήρα της Ντόρας, όπως συνέβη και με την ηθοποιό που υποδύθηκε αρχικά τον ρόλο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164