Tatiana Live: Πώς είναι να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση – Όλα όσα εξομολογείται η Τζία για την εμπειρία της με παντρεμένο άντρα – Video

Με ένα ιδιαίτερο ζήτημα ασχολήθηκε η εκπομπή Tatiana Live, το απόγευμα της Τρίτης. Η νεαρή Τζία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για την εμπειρία της ως το τρίτο άτομο σε μία σχέση. Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη κοπέλα αποκάλυψε πως όταν ήταν 23 ετών ήρθε πιο κοντά με τον προϊστάμενό της στην εταιρεία που δούλευε, ο οποίος ήταν 49 ετών και παντρεμένος.

Μάλιστα, οι δυο τους ήταν μαζί για δύο χρόνια, παρά το γεγονός ότι εκείνος ήταν παντρεμένος με μία άλλη γυναίκα. Η σχέση αυτή αναστάτωσε τη ζωή της Τζίας και όπως τόνισε η ίδια ήταν αρκετά ερωτευμένη μαζί του. Η 23χρονη κοπέλα και ο 49χρονος άντρας περνούσαν πολύ όμορφα μαζί, κάνοντας βόλτες και ταξίδια, χωρίς εκείνος να έχει σκοπό να λήξει τον γάμο του, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν πια ερωτευμένος με τη σύζυγό του.

Εν τέλει, η Τζία γνώρισε κάποιον άλλον άντρα, ο οποίος μάλιστα ήταν συνομήλικός της και εξαφανίστηκε, με συνέπεια ο παντρεμένος φίλος της να την ψάχνει! Αυτή την περίοδο συνεχίζουν να μην είναι μαζί, αλλά διατηρούν φιλικές σχέσεις. Στην εκπομπή Tatiana Live βρέθηκε και η ψυχολόγος Βασιλική Πετρίδου, η οποία μίλησε για το ζήτημα γιατί μια γυναίκα επιλέγει να γίνει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση ή σε έναν γάμο.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164