Site icon TLIFE

Tatiana Live: Συγκλονίζει ο θάνατος της όμορφης Έλενας που είχε καταγγείλει ότι την κακοποιούσε ο ιερέας θετός πατέρας της

Η Έλενα ήταν 4 ετών όταν oι κοινωνικές υπηρεσίες της Κύπρου την έδωσαν σε ανάδοχη οικογένεια. Τότε ξεκίνησε και η σεξουαλική της κακοποίηση από τον θετό ιερέα πατέρα της. Όταν έγινε 10 ετών κατήγγειλε την κακοποίηση της στις κρατικές υπηρεσίες, αλλά δεν έγινε πιστευτή και υποχρεώθηκε να παραμείνει με τον πατέρα βιαστή και την συνεργό σύζυγο του.
Όταν πια ενηλικιώθηκε και έφυγε από το σπίτι έκανε ξανά καταγγελία και αποφάσισε να σπουδάσει κοινωνική λειτουργός για να βοηθήσει τα κακοποιημένα παιδιά. Το 2013 ο βασανιστής της μπήκε επιτέλους στην φυλακή, όμως σε λιγότερο από δύο χρόνια αποφυλακίστηκε και επέστρεψε στην δουλειά του.

“Είμαι αθώος. Με σταύρωσαν σαν το Χριστό άδικα”, λέει ο ιερέας. Δύο μέρες μετά τον θάνατο της Έλενας που έχει συγκλονίσει της κοινωνία της Κύπρου – και όχι μόνο- έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση. Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Δημόπουλος συναντήθηκε με τον ιερέα Στυλιανό Σάββα ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και λέει χαρακτηριστικά ότι «Εγώ, η Έλενα και ο Θεός ξέρουμε την αλήθεια». Εξιστορεί τα γεγονότα από τη δική του σκοπιά και μιλάει για την 29χρονη, γιατί δεν πήγε στην κηδεία της και τι συνέβη με την Ιερά Σύνοδο.

“Είμαι αθώος. Με σταύρωσαν σαν το Χριστό άδικα”, λέει ο ιερέας

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Tatiana Live έκανε η Ελίτα Μιχαηλίδου. Η δημοσιογράφος μετέφερε τα γεγονότα της υπόθεσης όπως τα γνωρίζει από το 2011, όταν στην εκπομπή της «Με την Ελίτα», είχε μιλήσει η άτυχη Έλενα, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε από 4 ετών στο σπίτι του ιερέα και θετού της πατέρα, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Άννα».

© 2024 tlife.gr