Ξεράθηκε το μάφιν ή το τσουρεκάκι σου; Ιδού τι να κάνεις!

Ξεράθηκε το μάφιν σου ή το τσουρέκι σου ή ακόμη και το ψωμί σου; Περίχυσέ το με λίγο νεράκι και βάλε το μέσα σε χάρτινη σακούλα και μετά σε πολύ ζεστό φούρνο για 5-10 δευτερόλεπτα. Ο ατμός που θα παγιδευτεί μέσα στο σακουλάκι θα μαλακώσει κάθε ψωμένια παρασκευή. Αν δεν έχεις σακούλα χρησιμοποίησε ένα σκεπαστό σκεύος που να είναι κατάλληλο για φούρνο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164