Ξεράθηκε το μάφιν σου ή το τσουρέκι σου ή ακόμη και το ψωμί σου; Περίχυσέ το με λίγο νεράκι και βάλε το μέσα σε χάρτινη σακούλα και μετά σε πολύ ζεστό φούρνο για 5-10 δευτερόλεπτα. Ο ατμός που θα παγιδευτεί μέσα στο σακουλάκι θα μαλακώσει κάθε ψωμένια παρασκευή. Αν δεν έχεις σακούλα χρησιμοποίησε ένα σκεπαστό σκεύος που να είναι κατάλληλο για φούρνο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ