Site icon TLIFE

Τατιάνα Μπλάτνικ: Αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, μετά από λίγες ημέρες ξεκούρασης στην Πάρο, ταξίδεψε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει από κοντά ένα μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Μπλάτνικ παρακολούθησε από κοντά τον τελικό των κρίκων στην ενόργανη γυμναστική, με πρωταγωνιστεί τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος χάρισε στην Ελλάδα το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στους κρίκους, μαζί με ένα μοναδικό ρεκόρ.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των αγώνων η πρώην σύζυγος του Νικόλαου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να συγχαρεί και δημόσια τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος σήμερα έγραψε τη δική ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια και συνόδευσε το στιγμιότυπο γράφοντας: «Τόσο περήφανη που μοιράζομαι αυτή τη συναισθηματική, ιστορική στιγμή με έναν τόσο αξιόλογο αθλητή, άνθρωπο και θρύλο. Βλέποντας τον Λευτέρη Πετρούνια να κερδίζει το 3ο Ολυμπιακό του Μετάλλιο: Πράγματι «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»/ Συγχαρητήρια!».

© 2024 tlife.gr