Τατιάνα Μπλάτνικ: Η μακροσκελής ανάρτηση και η εξομολόγηση – «Ήταν ένας χρόνος αλλαγών και προκλήσεων»

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του Νικολάου από την Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 χρόνια γάμου, η ίδια προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από τα social media της.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισε να δώσει χώρο και χρόνο στον εαυτό της, επιστρέφοντας στη ρουτίνα της αλλά και στις αγαπημένες της ασχολίες όπως είναι η γυμναστική.

Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, η πρώην σύζυγος του Νικόλαου μίλησε για τον νέο της εαυτό, τα όρια που σιγά σιγά βάζει αλλά και τις αλλαγές που έχει υποστεί, σε ψυχικό επίπεδο.

«Χαρούμενη που επέστρεψα στο «χαλάκι μου». Η πειθαρχία είναι ελευθερία. Ήταν ένας χρόνος με αλλαγές, ένας χρόνος προκλήσεων και αυτό σημαίνει επίσης ευκαιρίες για ανάπτυξη, τις οποίες “αγκάλιασα” λόγω της δουλειάς και της ομάδας με την οποία περιβάλλομαι.

Ωστόσο, ξέχασα κάπως ένα πράγμα: Ναι, κατάφερα να μείνω συνεπής με την προπόνηση, πειθαρχημένη με τη ρουτίνα μου, πιστή στον λόγο μου, ολοκληρώνοντας έργα αλλά αυτό που ξέχασα καθώς περνούσε ο χρόνος – τα όριά μου και ότι ο “νέος εαυτός μου” χρειαζόταν χρόνο για να επεξεργαστεί και να απορροφήσει τις αλλαγές. Άρχισα να ακούω όλους τους υπόλοιπους τις τελευταίες εβδομάδες και όχι το ένστικτό μου και επέστρεψα νιώθοντας εξαντλημένη εξαιτίας αυτού.

Αυτό που μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η πειθαρχία ΕΙΝΑΙ ελευθερία. Από εκεί μπορείς να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα.

Ακόμα και αν εμφανίζεσαι για 30’ και κάνεις διατάσεις σημαίνει ότι μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Αν λες ότι θα κάνεις κάτι για τον εαυτό σου κάντο, αν όχι σταματάς να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και είσαι το μόνο άτομο που δεν πρέπει να απογοητεύσεις.

Μετά από χρόνια που ήμουν ασυνεπής με τον εαυτό μου, αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο περήφανη φέτος είναι να είμαι συνεπής και να βλέπω αλλαγή στο νου, στο σώμα και στο πνεύμα. Είναι η συνέπεια που φέρνει την αλλαγή. Μόνο εσύ ξέρεις τι ανάβει την ψυχή σου… για μένα είναι απλό- νιώθω υγιής, παθιασμένη και με στόχους. (Και ανυπομονώ να επιστρέψω στους “δικούς μου ανθρώπους”)» έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164