Τατιάνα Μπλάτνικ: Πού βρισκόταν την ώρα του γάμου της Θεοδώρας – Η φωτογραφία που δημοσίευσε με το ζευγάρι

Το απόγευμα του Σαββάτου 28/9 πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Θεοδώρας με τον Αμερικανό δικηγόρο, Μάθιου Κουμάρ στην Μητρόπολη Αθηνών.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν έδωσε το «παρών» στην γαμήλια τελετή, παρά την έντονη φημολογία του τελευταίου διαστήματος. Μάλιστα, φαίνεται πως η πρώην σύζυγος του Νικόλαου ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έλαβαν πρόσκληση, καθώς εξακολουθεί να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο Νικόλαος έφτασε μαζί με την πολυαγαπημένη του μητέρα, Άννα Μαρία, με την οποία εισήλθαν στη Μητρόπολη Αθηνών, αφού χαιρέτησαν τον κόσμο.

Πού βρισκόταν και τι έκανε η Τατιάνα Μπλάτνικ την ώρα του γάμου;

Η Τατιάνα Μπλάτνικ το πρωί του Σαββάτου αποφάσισε να ανέβει τον Όλυμπο μαζί με ειδική εκπαιδευμένη ομάδα. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες τόσο από την προετοιμασία της όσο και από την δύσκολη ανάβαση στον Μύτικα.

«Όλοι έχουμε τα δικά μας βουνά που θέλουμε να ανεβούμε στη ζωή μας. Επιτέλους θα ανέβω ένα βουνό που περίμενα να το ανέβω εδώ και χρόνια, τον Όλυμπο» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ πόζαρε περήφανη που κατάφερε να ανέβει στα 2.918 μέτρα!

 

Μάλιστα, η ίδια δεν ξέχασε τον γάμο της αγαπημένης της Θεοδώρας! Το βράδυ του Σαββάτου δημοσίευσε στα Instagram Stories της μια φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού, την οποία συνόδευσε με μια λευκή καρδιά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164