Τατιάνα Στεφανίδου: Μας ξεναγεί στον «κρυφό παράδεισο» της Ζακύνθου – Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

 Έπειτα από μια ιδιαίτερα απαιτητική τηλεοπτική σεζόν με θέματα βαριάς ειδησεογραφίας, το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει λίγο χρόνο μακριά από την Αθήνα, να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες του για τη χρονιά που έρχεται. Αγαπημένος τους προορισμός είναι τα νησιά του Ιονίου. Πρώτος τους σταθμός, ήταν Καστός, το μικροσκοπικό «διαμάντι» του Ιονίου, όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται το νησί που βρίσκεται έξω από την Λευκάδα. 

Τον Καστό διαδέχθηκε η Ζάκυνθος, την οποία φαίνεται να αγαπά επίσης πολύ τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μοιράστηκε μερικές νέες εικόνες από το ταξίδι τους στο όμορφο νησί του Ιονίου και το Λιμανάκι του Αγίου Νικολάου.

«Ο κρυφός παράδεισος της Ζακύνθου βρίσκεται στα Βόρεια. Είναι το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου, όπου ο Σταμάτης Νόμπελος με τους υπέροχους γονείς του και τα δυο του αδέλφια, έχουν φτιάξει την πιο καλόγουστη και τίμια οικογενειακή επιχείρηση. Ζεστοί άνθρωποι και φαγητό με την καλύτερη, φρέσκια και ελληνική πρώτη ύλη. Ψάρι από τη Ζάκυνθο, κρίταμο μαζεμένο από τους βράχους του νησιού και μοναδικό αλάτι φτιαγμένο από τη θάλασσα του Ιονίου. Δεν θέλαμε να φύγουμε!!!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τατιάνα Στεφανίδου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164