Τέιλορ Σουίφτ: Ανακοίνωσε ότι στηρίζει Καμάλα Χάρις – Υπέγραψε το κείμενό της ως «Άτεκνη ιδιοκτήτρια γάτας»

Αμέσως μετά τη λήξη του debate της υποψηφίου των Δημοκρατικών, Καμάλα Χάρις με τον Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ, η Taylor Swift βγήκε και δημόσια να στηρίξει την γυναίκα αντιπρόεδρο.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία μπορεί να αποτελέσει και κρίσιμο παράγοντα για το αποτέλεσμα των εκλογών χάρη στη δημοφιλία της, υπέγραψε το κείμενο που δημοσίευσε στα social media ως «Άτεκνη ιδιοκτήτρια γάτας» (Childless Cat Lady) απαντώντας έτσι εμμέσως σε όσα έχει υποστηρίξει ο JD Βανς.

Διάβασε το κείμενο που έγραψε η Taylor Swift αμέσως μετά το Debate:

«Όπως πολλοί από εσάς, παρακολούθησα το debate απόψε. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τα θέματα που συζητώνται και τις θέσεις των δύο υποψηφίων υποψήφιοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ως ψηφοφόρος, φροντίζω να παρακολουθώ και να διαβάζω ό,τι μπορώ σχετικά με τις προτεινόμενες πολιτικές και τα σχέδιά τους για αυτή τη χώρα.

Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι μια εικόνα τεχνητής νοημοσύνης μου που παρουσιαζόταν να στηρίζει ψευδώς την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ αναρτήθηκε στον ιστότοπό του. Πραγματικά μου ξύπνησε τους φόβους μου γύρω από την Τενχητή Νοημοσύνη και τους κινδύνους της παραπληροφόρησης. Μετά από αυτό έφτασα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ ξεκάθαρη σχετικά με τις σκέψεις μου για αυτές τις εκλογές ως ψηφοφόρος. Ο απλούστερος τρόπος για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης είναι η αλήθεια.

Θα ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουολς στις προεδρικές εκλογές του 2024. Ψηφίζω την @kamalaharris επειδή αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τους σκοπούς που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τους υπερασπιστεί. Νομίζω ότι είναι μια σταθερή, χαρισματική ηγέτης και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν μας οδηγεί η σύνεση και όχι το χάος. Εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από την επιλογή του συνυποψηφίου της @timwalz, ο οποίος υπερασπίζεται εδώ και δεκαετίες τα δικαιώματα των LGBTQ+, την εξωσωματική γονιμοποίηση και το δικαίωμα της γυναίκας στο σώμα της.

Έκανα την έρευνά μου και έκανα την επιλογή μου. Η έρευνά σας είναι δική σας και η επιλογή είναι δική σας. Θέλω επίσης να πω, ειδικά στους ψηφοφόρους που ψηφίζουν για πρώτη φορά: Να θυμάστε ότι για να ψηφίσετε, πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι! Θεωρώ επίσης ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ψηφίζετε νωρίς. Με αγάπη και ελπίδα, Taylor Swift Childless Cat Lady».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164