Site icon TLIFE

Τέλος ο πόλεμος για Angelina Jolie – Brad Pitt! Η πρώτη κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιο

Τέλος φαίνεται πως παίρνει ο πόλεμος ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον Brad Pitt για το διαζύγιο. Το διάσημο πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ φαίνεται πως αποφάσισε σε μια συμβιβαστική λύση και προχώρησε στην πρώτη κοινή επίσημη ανακοίνωση για το χωρισμό.

Στόχος και των δυο φυσικά το καλό των έξι παιδιών τους. Μην ξεχνάς άλλωστε πως η κηδεμονία των παιδιών ήταν και το μεγαλύτερο αγκάθι στο χωρισμό. Η Angeline, όμως φαίνεται πως κάνει για λίγο πίσω και προσπαθεί να φέρει τις ισορροπίες στο σπίτι της. Σε αυτό πιθανότατα να βοήθησε και η ανανεωμένη εικόνα του Brad Pitt στις Χρυσές Σφαίρες (απόδειξη πως ο γόης του Χόλιγουντ έχει ακόμη το φανατικό κοινό του). Έτσι, μιας και η Angelina Δεν κατάφερε να περάσει στον κόσμο την «κακή» εικόνα του Brad είπε να συμβιβαστεί.

«Τα δύο μέρη και οι σύμβουλοί τους υπέγραψαν συμφωνία για να διαφυλαχθούν τα δικαιώματα της ιδιωτικής ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, κρατώντας κρυφά όλα τα δικαστικά έγγραφα και ορίζοντας έναν ιδιωτικό δικαστή προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες νομικές αποφάσεις και να διευκολυνθεί η ταχεία επίλυση των τυχόν εκκρεμών ζητημάτων», αναφέρει η κοινή ανακοίνωσή τους και συνεχίζει: «Οι γονείς οφείλουν να ενεργούν ως ένα ενιαίο μέτωπο για να βοηθήσουν στην επανένωση και την ισορροπία στο περιβάλλον των παιδιών».

Το ζήτημα της επιμέλειας των έξι παιδιών πάντως δεν έχει ακόμη λυθεί και οι δυο όμως αποφάσισαν από κοινού να σφραγίσουν όλα τα δικαστικά έγγραφα σχετικά με το διαζύγιό τους, προκειμένου να προστατεύσουν τα παιδιά.

© 2024 tlife.gr