Θα… καταρρεύσουν στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα της Ευγενίας ! Τι λέει το σχέδιο… διάσωσης ;

“Κατα-κατα-κατα-καταρρέω κι άλλο πλέον δεν μπορώ…” Αυτό είναι αναμφισβήτητα το τραγούδι που ταιριάζει γάντι αυτή την εποχή στους Αντεννικούς, οι οποίοι βρίσκονται ένα βήμα πριν την… απόγνωση με τις επιδόσεις της Ευγενίας Μανωλίδου στους πίνακες τηλεθέασης.

Το “Dancing Daily” βγήκε στον αέρα και δεν είναι ότι δεν τα κατάφερε απλώς να φέρει τα προσδοκώμενα στο κανάλι και να σημειώσει έστω και μία συμπαθητική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά κατάφερε να τα πάει χειρότερα απ ΄όσο κανείς μπορούσε να φανταστεί.

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα μετά Βαίων και κλάδων και όλη την περασμένη εβδομάδα δεν κατόρθωσε καν να πιάσει την… βάση στις τηλεθέασεις, σημειώνοντας μέχρι και μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης. Ποσοστά τα οποία όχι μόνο δεν έκαναν τους ανθρώπους του καναλιού του Αμαρουσίου να χορέψουν τον χορό του… θριάμβου, αλλά τους έχουν φέρει κι αντιμέτωπους με τον κίνδυνο να χορέψουν τον χορό του… Ζαλόγγου !

Ετσι, όπως καταλαβαίνετε, ήδη, έχουν βγει στον τραπέζι τα σχέδια διάσωσης της εκπομπής… Σύμφωνα με τις αρχικές τους σκέψεις, η εκπομπή θα αποκτήσει πιο έντονο χαρακτήρα life-style και θα προσπαθήσει να γίνει πιο κοσμικο-γκόσιπ, έτσι ώστε να μην είναι τόσο ειδικού ενδιαφέροντος και να μπορέσει να προσελκύσει τον κόσμο, ενώ αν διαπιστωθεί πως ούτε κι αυτό το σχέδιο αποδίδει απο πλευράς τηλεθέασης, τότε δεν αποκλείεται η εκπομπή απο καθημερινή να γίνει… εβδομαδιαία !

Δεν αποκλείεται η εκπομπή να γίνει εβδομαδιαία και να παίζει μία ή δύο φορές την εβδομάδα… Βλέπετε, ο στόχος των διοικητικών του ΑΝΤ1 δεν είναι ουσιαστικά να σώσουν την εκπομπή και την Ευγενία, αλλά να σώσουν από τα… χεράκια της το κεντρικό τους δελτίο ειδήσεων.

Ναι, συναγερμός έχει σημάνει για τα… μάτια του δελτίου, το οποίο εδώ και τόσο καιρό προσπαθούν να ξανά χτίσουν από την αρχή και να του δώσουν νέα πνοή, νέο αέρα, νέα δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης και ξαφνικά βρίσκεται να παίρνει πάσα… 6,0% και 8,0% από το “Dancing Daily”, πάσα η οποία σαφέστατα αν συνεχίσει να κινείται σε τόσο χαμηλά επίπεδα, το οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή ! Απο πλευράς τηλεθέασης πάντα… Ετσι, πρέπει να βρεθεί μία λύση και μάλιστα επειγόντως ! Οι εποχές με τις… L και τις XL σε διάρκεια περιόδους χάριτος, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για την ελληνική, ιδιωτική τηλεόραση, την οποία κοντεύει κι αυτή να την… καταπιεί η κρίση !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164