Θανάσης Αλευράς: Η «απάντηση» για τα αρνητικά σχόλια μετά τη Eurovision – «Δε στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι»

Μέσα από τη νέα παράσταση που συμμετέχει, στην «Ταράτσα του Φοίβου», ο Θανάσης Αλευράς δίνει την απάντησή του, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, σε όλα τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τον ίδιο αλλά και ολόκληρη τη φετινή αποστολή στη Eurovision.

«Τη φάγατε την κοπέλα. Τη φάγατε. Μας φάγατε κι εμάς. Μας φάγανε οι κανίβαλοι. Μας φάγανε ζωντανούς. Από τον Ζερόμ έμεινε η σπάλα και η νεφραμιά, κι από εμένα ένα κοκκαλάκι. Ευτυχώς ήταν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και επέζησα. Όσον αφορά τη Μαρίνα, το μόνο που απέμεινε είναι η σούβλα» αναφέρει στην αρχή του act του ο Θανάσης Αλευράς.

«Ένα τραγούδι στείλαμε στη Eurovision, δε στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι. Σαν τα κοράκια είχαν πέσει πάνω από τα πληκτρολόγια και γράφανε. Είναι καλό. Δεν είναι καλό. Είναι ινδικό. Είναι κλεμμένο. Είναι αριστούργημα. Είναι ντροπή. Είναι παρατράγουδο. Είπαν για το χασμουρητό… είναι λόγος απέλασης από τη χώρα, ότι ήταν ματιασμένη και ήθελε ξεμάτιασμα, ότι ήταν ό,τι πιο επαναστατικό μετά την Οκτωβριανή επανάσταση» λέει σε άλλο σημείο και καταλήγει,

«Αν κάναμε τη μισή προσπάθεια που κάνουμε για τη Eurovision για άλλα θέματα, θα είχαμε φτάσει στο φεγγάρι. Τόσα πράγματα, τόσα προβλήματα έχουμε να ασχοληθούμε, εμείς εκεί, το Ζάρι… Και να σας πω και κάτι; Εμένα δε μου έκατσε άσχημα. Μπορεί να μην πληρώθηκα, αλλά, εκεί στο Μάλμε που πήγα, έκανα και τα ψώνια μου, πήρα κι έναν τενεκέ λάδι… Ήθελα να ήξερα, αν το έλεγε το Ζάρι κανένας άλλος καλλιτέχνης που δε μπορείτε να χτυπήσετε, τι θα κάνατε;»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164