Site icon TLIFE

Θανάσης Βέγγος: Πέθανε η σύζυγός του, Ασημίνα και δεν μαθεύτηκε ποτέ

13 χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ο Θανάσης Βέγγος έφυγε από τη ζωή, με την είδηση του θανάτου του τότε να σκορπά απέραντη θλίψη στο Πανελλήνιο.

Μάλιστα, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες λύθηκε το μυστήριο γύρω από την σορό του, όταν αδελφικός φίλος του σπουδαίου ηθοποιού, Γιώργος Σταυρόπουλος, αποκάλυψε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα πως ο «καλός μας άνθρωπος» δεν ετάφη ποτέ, αλλά αποτεφρώθηκε.

Σήμερα, έρχεται μια νέα αποκάλυψη για την σύζυγο του Θανάση Βέγγου, την αγαπημένη του Ασημίνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, η σύζυγος του ηθοποιού έχει φύγει από τη ζωή εδώ και έναν χρόνο, δίχως να έχει γίνει γνωστό, καθώς τα παιδιά του ζευγαριού προτίμησαν να μην ανακοινώσουν τον θάνατό της.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η σύζυγος του Θανάση Βέγγου αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα, ενώ η τέφρα και των δύο βρίσκεται στην οικεία όπου έζησαν.

Η Ασημίνα Βέγγου, σε συνέντευξή της μετά τον θάνατο του ηθοποιού είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με τον Θανάση μου περάσαμε πολλές πίκρες εκείνα τα χρόνια. Ο Θανάσης Βέγγος έφαγε πολύ κυνήγι. Δούλεψε όμως σκληρά, πάλεψε, αγωνίστηκε και δεν κατάφεραν οι τοκογλύφοι να μας πάρουν το σπίτι και το θέατρο».

© 2024 tlife.gr