Site icon TLIFE

Θάνος Μαρίνης: Ποιος είναι ο αγοραστής του Cash or Trash που νίκησε τον καρκίνο – Η δημοσιογράφος σύζυγος και η συμμετοχή σε ριάλιτι

Ο Θάνος Μαρίνης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου και πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση περιγράφοντας τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι έχει καρκίνο στον θυρεοειδή.

«Βρήκαμε έναν καρκίνο στον θυρεοειδή αδένα και έπρεπε να φύγει γιατί μεγάλωσε και πολύ απότομα. Κατά τύχη τον βρήκα γιατί οι εξετάσεις μου ήταν άριστες. Πήγα τον γιο μου, τον Κρις, που έγινε 14 για έναν τυπικό έλεγχο στον θυρεοειδή και να είναι καλά η γιατρός, που μόλις με είδε μου είπε να πάω να εξετάσει κι εμένα γιατί είχα δυο χρόνια να κάνω εξέταση. Μόλις μου έκανε τον υπέρηχο το βρήκε αμέσως», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Θάνος Μαρίνης.

 

Ποιος είναι ο Θάνος Μαρίνης

Δραστήριος και λάτρης της ταχύτητας και της αδρεναλίνης, ο Θάνος Μαρίνης συστήθηκε τηλεοπτικά μέσω της συμμετοχή της στο  «Cash Or Trash», ως ένας από τους εκτιμητές που συμμετέχουν στην εκπομπή του Star.

Με εμπειρία στο επιχειρείν, είναι ιδιοκτήτης μιας «πολυδιάστατης» κατασκευαστικής, που ερευνά και συλλέγει αντικείμενα, με αναφορά στο παλιό αλλά και το πρόσφατο παρελθόν, που δημιουργούν εικόνες και χώρους που κάποιες στιγμές θυμίζουν παράλληλα σύμπαντα. Δεινός λάτρης του παλιού μπορεί να φορτώσει ακόμα και με τη μηχανή κάτι που του «φώναξε» στον δρόμο και να του δώσει τη θέση, που εκείνος πιστεύει ότι αξίζει.

Θάνος Μαρίνης – Η συμμετοχή σε επιχειρηματικό σόου 

Στο μακρινό παρελθόν ο Θάνος Μαρίνης είχε συμμετάσχει στην εκπομπή «Ο Υποψήφιος» την οποία παρουσίαζε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Ο Υποψήφιος» ήταν ένα επιχειρηματικό σόου που κάθε εβδομάδα δίνονταν από μια αποστολή των  5000 ευρώ με τους συμμετέχοντες να επιστρέψουν πίσω περισσότερα κέρδη του αρχικού ποσού.

«Ο τελικός ήταν κάντε μου ένα εστιατόριο, είχαμε ένα budget και φτιάξαμε ένα εστιατόριο από το μηδέν. Ή πουλήστε κουλούρια, κάτι πολύ απλό αλλά πολύ δύσκολο. Ήταν η μόνη αποστολή που έχασα. Το έπαθλο ήταν μια θέση εργασίας και 200.000 ευρώ», είχε αναφέρει ο Θάνος Μαρίνης για την επιτυχία του στο επιχειρηματικό σόου.

Ο γάμος με τη Σόνια Καζόνι

Σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Θάνος Μαρίνης είχε μιλήσει ανοιχτά για την επαγγελματική του εξέλιξη αλλά και τη γνωριμία με τη δημοσιογράφο σύζυγό του, Σόνια Καζόνι.

«Δούλευα στις έξι το πρωί με 10 στη Μάνδρα, μετά έπαιρνα τη μηχανή για την ΙΜΑΚΟ μέχρι τις 10 το βράδυ. Ήμουν υπεύθυνος marketing. Ήρθε μια καλή πρόταση από τον Πέτρο και τότε ήταν ένας οργασμός στην εταιρεία. Αλλά αποφάσισα να μπω πιο δυναμικά στο επιχειρείν».

«Την Σόνια την γνώρισα εκεί. Ήταν διευθύντρια και εγώ μόνιμα διευθύντρια την ξέρω. Ξεκίνησε από περιοδικά, είχε και το NITRO στη χρυσή του εποχή και τώρα συνεχίζει σε διευθυντική θέση στην εταιρεία παραγωγής. Πέρα από τα χρήματα και όλη την εμπειρία της ιδιωτικής εταιρείας, πάνω από όλα και το καλύτερο που μου έχει μείνει είναι η σχέση μου με τη Σόνια», είχε δηλώσει ο Θάνος Μαρίνης ο οποίος έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια δίπλα στη γνωστή δημοσιογράφο.

Φωτογραφίες: NDP

 

 

© 2024 tlife.gr