Θάνος Μπίρκος: «Είπα σε δημοσιογράφο ότι αν έρθει σπίτι μου με κάμερα, θα βγω με το βρακί, αυτό είναι τρομοκρατία»

Ο Θάνος Μπίρκος παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο κανάλι της στο Youtube, Nansou tv.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε ρόλο στο Σασμό, περιέγραψε το πιο αμήχανο περιστατικό που έχει ζήσει με δημοσιογράφο, ενώ μίλησε και για τα σχόλια που ακούει για τα κιλά του.

«Για να πάρω το ρόλο στον Σασμό εννοείται ότι πέρασα casting μαζί με άλλους ηθοποιούς. Πέρασα οντισιόν, μου στείλανε σκηνές, τα έμαθα και πήγα. Είχα μεγάλη αγωνία. Μόλις είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα με πάρουν ήρθε η απάντηση και ήταν θετική. Είχαν περάσει αρκετές ημέρες από την οντισιόν και δεν περίμενα ότι θα με πάρουν», είπε αρχικά ο Θάνος Μπίρκος.

Και συνέχισε: «Όταν πήγα να μιλήσω για το οικονομικό στο μυαλό μου δεν είχα τίποτα δεδομένο, γιατί ξέρω ότι ήταν η Covid εποχή. Πήγα με ανοιχτούς ορίζοντες και αυτό μου βγήκε σε καλό».

Σχετικά με το πιο αμήχανο περιστατικό που έχει ζήσει με δημοσιογράφους, ο ηθοποιός διηγήθηκε: «Με είχε πάρει ένας δημοσιογράφος και μου είπε να του πω που μένω για να στείλει κάμερα. Ήθελαν να σχολιάσω τα γεγονότα στην Επίδαυρο. Εγώ τον ενημέρωσα ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα βγω με το βρακί. Αυτό είναι τρομοκρατία».

Τέλος, ο Θάνος Μπίρκος αναφέρθηκε και στα σχόλια που ακούει για τα κιλά του λέγοντας: «Έχω ακούσει αμέτρητες φορές την φράση “κάνε λίγο δίαιτα”. Πλέον όμως, και εγώ απαντάω και λέω: “βάλε κι εσύ καμιά κρεμούλα έχεις σπάσει”».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164