Θάνος Μπίρκος: «Κανείς δεν θα μου επιβάλλει να χάσω κιλά, μόνο η υγεία μου»

Για το bullying που έχει βιώσει λόγω των κιλών του και το πως κατάφερε να το αντιμετωπίσει, αλλά και για το αν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να αδυνατίσει μίλησε ο Θάνος Μπίρκος στο περιοδικό Λοιπόν και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Εσύ βίωσες bullying για τα κιλά σου, αλλά δεν το έβαλες κάτω…

Το bullying που βίωσα για τα κιλά μου το έχω κάνει πανοπλία. Είναι το γαλόνι μου… Είναι δύναμη το να μπορείς να μην επιτρέπεις σε κανέναν να διαπεράσει τα συναισθήματά σου, την προσωπικότητά σου και να σου υποδείξει το τι πρέπει να είσαι.

Ούτε ως παιδί σε πήρε από κάτω όταν άκουγες κακεντρεχή σχόλια;

Ήμουν εξωστρεφής από μικρός και στο χωριό τραγουδούσα πρώτος σε γάμους και σε γιορτές και έτσι δεν είχε τα περιθώρια κάποιος να με επηρεάσει. Πάντα είχα το χιούμορ μου σαν ασπίδα.

Μπήκες στη διαδικασία να αδυνατίσεις για να σταματήσεις να δέχεσαι bullying;

Πέραν από την πλάκα, αισθάνομαι όμορφα με την εικόνα μου. Έχω κάνει προσπάθειες στο παρελθόν να αδυνατίσω μόνο και μόνο για να μην έχω θέμα με την υγεία μου. Κανένας άλλος λόγος δεν θα μου επιβάλλει να χάσω κιλά, μόνο η υγεία μου. Το μαγικό είναι ότι όλοι οι άνθρωποι αρέσουμε.

Πιστεύεις ότι αν αδυνάτιζες, μπορεί να έχανες ρόλους;

Πιστεύετε ότι θα βλέπατε ποτέ έναν άνθρωπο στα κιλά μου σε φυλακή να είναι δολοφόνος; Άρα τα κιλά δεν παίζουν ρόλο στη δουλειά μου. Το μόνο που θέλω και στη σκηνή όταν βρίσκομαι είναι να μην δημιουργώ πρόβλημα επειδή έχω τα κιλά. Θα σας πω ένα ακραίο παράδειγμα γιατί μόνο κάποιος που είναι αδύνατος και γυμνασμένος να μπορεί να παίξει τον Ρωμαίο και να ερωτευτεί βαθιά;

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164