Θάνος Πλεύρης στην Tatiana Live: Η επέμβαση ρουτίνας που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή [vid]

Ο Θάνος Πλεύρης μιλά στην Tatiana Live για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Μία επέμβαση ρουτίνας που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο βουλευτής ήρθε αντιμέτωπος με τις ελλείψεις του συστήματος υγείας στη χώρα μας και με αφορμή το δικό του πρόβλημα θα προσπαθήσει να δοθεί μία λύση.

Η κατάσταση του 39χρονου πολιτικού ήταν οριακή όταν μπήκε στο Ιατρικό Κέντρο. Χρειάστηκε να δώσει μάχη στην εντατική. Η ζωή του διέτρεχε άμεσο κίνδυνο καθώς μετά από αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα είχε διαγνωστεί σηψαιμία. Ο ίδιος σχολίασε στην εκπομπή και όσα κακόβουλα σχόλια ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Κλείνοντας, η Τατιάνα Στεφανίδου εξέφρασε την επιθυμία της να συζητήσει μαζί του για τις πολιτικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία αλλά ο χρόνος δεν την άφηνε να κάνει άλλες ερωτήσεις. Ωστόσο, ο Θάνος Πλεύρης ορμώμενος από την συνάντηση του Αντώνη Ρέμου με τον Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε: “Δεν ξέρω αν ο Αντώνης Ρέμος θα ασχοληθεί με την πολιτική αλλά εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ με το τραγούδι. Αυτό μπορώ να το πω με ασφάλεια.”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164