Θάνος Τζάνης: «Ήταν μια περίοδος που δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα, έκανα κακό στη υγεία»

Για μια δύσκολη περίοδο της ζωής του κατά την οποία είχε πάρει αρκετά κιλά μίλησε ο Θάνος Τζάνης στην εφημερίδα Espresso και στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου.

Ο Θάνος Τζάνης εξήγησε ότι αποφάσισε να χάσει τα κιλά αυτά γιατί συνειδητοποίησε ότι έκανε κακό στον εαυτό του, αλλά και γιατί ήθελε να βελτιώσει την εικόνα του.

Εκείνη την περίοδο όσοι έπαιρναν μέρος σε talent show ή και ριάλιτι αποκτούσαν μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Ένιωσες εσύ κάποια στιγμή να ξεφεύγεις;

Όχι, έπαρση δεν είχα καθόλου, και ξέρεις γιατί; Επειδή από μικρός ήθελα να γίνω τραγουδιστής όχι για τη δόξα, ούτε για το χρήμα, αλλά για την επικοινωνία με τον κόσμο. Αυτό εμένα με αναγεννά κι αυτό είναι που με κρατάει ακόμα, ύστερα από τριάντα χρόνια στο επάγγελμα αυτό. Με ενδιαφέρει να επικοινωνώ  ουσιαστικά με τον κόσμο, να τους κάνω να διασκεδάζουν.

Την περίοδο που πήρες τα παραπάνω κιλά πώς ήταν η ζωή σου;

Ήταν μια περίοδος που δεν πήγαιναν καλά τα επαγγελματικά μου και είχα βρει διέξοδο στο φαγητό. Γενικά μου αρέσει και το καλό φαγητό, είμαι καλοφαγάς, να ξέρεις, αλλά από κάποιο σημείο κι έπειτα είχα πει ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. Αρχικά, γιατί κάνω κακό στην υγεία μου και, δεύτερον, για την εικόνα μου. Όμως τα κατάφερα κι επέστρεψα στα αρχικά μου κιλά.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164