Site icon TLIFE

Θέλξη: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Παύλο Γιαβή – «Έχουμε χωρίσει εδώ και δύο χρόνια»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Θέλξη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Αστέρη Κασιμάτη και μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον επιχειρηματία Παύλο Γιαβή αλλά και τα νέα δεδομένα στη ζωή της.

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι έπειτα από δέκα χρόνια γάμου χωρίσατε με τον επιχειρηματία σύζυγό σου, Παύλο Γιαβή. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος στην εκπομπή Buongiorno του Mega.

Ως ζευγάρι έχουμε χωρίσει εδώ και δύο χρόνια. Ωστόσο παραμένουμε δύο γονείς που μεγαλώνουμε με πολλή αγάπη τις κόρες μας. Το να χωρίσεις δεν είναι μια απόφαση που παίρνεις έτσι ξαφνικά μια μέρα. Βρίσκεται μέσα σου εν εξελίξει πολύ καιρό. Όταν συνειδητοποίησα ότι η επιλογή που έκανα στην προσωπική μου ζωή έπαψε να συμβάλλει στην ευτυχία και την εξέλιξή μου, θεώρησα ότι θα ήμασταν λάθος παράδειγμα να συνυπάρχουμε σε ένα σπίτι μόνο για τις κόρες μας. Δύο άνθρωποι όμως που έχουν έναν κοινό στόχο, την ευτυχία και την ισορροπία των παιδιών τους, δεν μπορούν να χωρίσουν ποτέ. Εμείς έχουμε την απαραίτητη τυπική επικοινωνία που έχουν δυο γονείς.

Πότε βγήκε το διαζύγιό σας;

Πριν από λίγο καιρό και ήταν συναινετικό.

Αιφνιδιάστηκες με τις τηλεοπτικές δηλώσεις του πρώην συζύγου σου;

Θα σου πω μόνο ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Σε είχε ενημερώσει;

Όχι, δεν το γνώριζα. Αλλά πλέον δεν με ενοχλεί τίποτα. Πάνω απ’ όλα είμαστε γονείς. Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά. Όπως πρέπει να είναι, γιατί μεγαλώνουμε με πολλή αγάπη τα παιδιά μας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πω ότι ήθελα να χωρίσω ή ότι ένα διαζύγιο είναι ανώδυνο. Οι οικογένειες καλό είναι να μη χωρίζουν, να παραμένουν ενωμένες, μια γροθιά. Για μένα ο θεσμός της οικογένειας είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Είναι σημαντικό για τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα ευτυχισμένο και υγιές περιβάλλον. Κανένα παιδί δεν θα ήθελε οι γονείς του να ζουν χώρια. Δυστυχώς κάποιες φορές συμβαίνουν κι αυτά.

Τι έφταιξε και οδηγηθήκατε στον χωρισμό;

Δεν μπορώ να σου το απαντήσω αυτό. Αν ήξερα τι έφταιξε, ίσως να μη φτάναμε και ως εδώ.

Κάνατε την προσπάθειά σας; Απευθυνθήκατε σε σύμβουλο γάμου;

Όχι, δεν απευθυνθήκαμε σε κάποιον ειδικό. Αλλά σίγουρα το προσπαθήσαμε πάρα πολύ.

© 2024 tlife.gr