Θέμης Σοφός: Μας δείχνει πώς περνάει τον χρόνο του με τον γιο του, Γιάννη στην παραλία – Οι σπάνιες φωτογραφίες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει άλλο ένα καλοκαίρι στην Πάρο και στο εξοχικό σπίτι το οποίο διατηρούν με τον σύντροφό της, Θέμη Σοφό.

Αμέσως μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια του Alpha ξεκίνησε για τις διακοπές της στο νησί, αφιερώνοντας πλέον όλη της την καθημερινότητα στα τρία της παιδιά, αλλά και στον σύζυγό της.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν, σύσσωμη η οικογένεια Σοφού βρίσκεται στην Πάρο και απολαμβάνει ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media μοιράζεται κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας πώς περνάει την ημέρα της.

Σπάνιες φωτογραφίες ανήρτησε και ο Θέμης Σοφός, ο οποίος θέλησε να μας δείξει πώς περνάει ποιοτικά τον χρόνο του με τον γιο του, Γιάννη.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 15/7 ο Θέμης Σοφός ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες, μέσα από τις οποίες μας έδειξε την βάρκα που κατασκεύασε με τον γιο του στην παραλία.

«Αυτή είναι η τρίτη βάρκα που φτιάξαμε με τον Γιάννη και σας την παρουσιάζουμε κατά την σημερινή της καθέλκυση με το όνομα Παναγίτσα. Ο άνεμος σήμερα ήταν δυνατός και τα πανιά της αποδείχθηκαν ισχυρά για την πλωιμότητα της βάρκας. Καλοτάξιδη η Παναγίτσα!», έγραψε ο Θέμης Σοφός στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themis Sofos (@thsofos)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164