Site icon TLIFE

Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Οι κουμπάροι του ζευγαριού και η επίσκεψη στην Μητρόπολη Αθηνών για τις τελευταίες λεπτομέρειες

Μετά από δύο αναβολές επιτέλους η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Ο γάμος της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και του Αμερικανού δικηγόρου θα τελεστεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Το μυστήριο θα τελέσει ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.

Μάλιστα, κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Παύλος, ο Νικόλαος, o Φίλιππος, η Μαρία-Ολυμπία, ο Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia.

Σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου η τέως βασιλική οικογένεια βρέθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου της Θεοδώρας.

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της τέως ελληνικής βασιλικής οικογένειας τονίζει ότι η απόφαση του ζευγαριού να τελέσει τον γάμο του στην Αθήνα αποτυπώνει την αγάπη τους για την Ελλάδα, τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρούν με τη χώρα και την θέλησή τους να μοιραστούν με τους καλεσμένους τους τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική φιλοξενία και ταυτότητα.

© 2024 tlife.gr