Θεόδωρος Μανωλίδης: Σπάνια κοσμική εμφάνιση για τον ζωγράφο και πρώην σύζυγο της Ευγενίας Μανωλίδου! [pics]

Είναι γνωστός ζωγράφος και πρώην σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου. Ο Θεόδωρος Μανωλίδης παντρεύτηκε την Ευγενία όταν ήταν μόλις 21 ετών και απέκτησαν μαζί δυο παιδιά.

Ο γνωστός ζωγράφος δεν κάνει συχνές κοσμικές εμφανίσεις, αλλά προχθές βρέθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου πραγματοποιήθηκε η “Ετήσια Βιεννέζικη Χοροεσπερίδα 2017”

Η Ευγενία Μανωλίδου σε συνέντευξή της στο παρελθόν στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα μίλησε για το πως γνωρίστηκαν

“Στα 21 μου προερχόμουν από μία κακή σχέση. Πολλή ζήλεια, πολλή ένταση. Ένα μεσημέρι συνοδεύω τη μητέρα μου σε ένα γεύμα με φίλους. Στην παρέα της υπήρχε ένας άντρας, που άρχισε να μου μιλάει για ζωγραφική, ποίηση, λογοτεχνία κι ο οποίος ενθουσιάστηκε όταν του είπα ότι γράφω μουσική στον ελεύθερό μου χρόνο. Εκεί ουσιαστικά έγινε το κλικ. Τώρα πώς από το κλικ έφτασα να τον παντρευτώ και να κάνω δύο παιδιά μέσα σε λίγους μήνες, αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Το ξέρω, ήμουν πολύ μικρή. Εκεί όμως άγγιξα και τα άκρα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Το ήρεμο παιδάκι που άκουγε τη μαμά του γνωρίζει έναν άνθρωπο, με τον οποίο είχε αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας και όχι μόνο αλλάζει ζωή, αλλά και ήπειρο! Το 1995 αποχαιρετώ την Ελλάδα κι έμεινα με τον Θοδωρή στην Νέα Υόρκη”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164