Site icon TLIFE

Θεοφανία Παπαθωμά: “Να καλέσετε τον Γρηγόρη να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε”

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Θεοφανία Παπαθωμά και δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την άποψη που έχει η ίδια για το εμβόλιο κατά του κορονοϊου, για τις μάσκες προστασίας αλλά και για το πως αντιμετωπίζει η ίδια την στάση του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου.

“Είμαστε υπέρ των εμβολίων εφόσον είναι ασφαλείς. Εμείς ακούμε τους γιατρούς, τους γιατρούς διεθνούς φήμης που βγαίνουν και μιλάνε. Όταν έρθει η ώρα μου να το κάνω θα το σκεφτώ, θα δούμε μέχρι τότε. Αυτά τώρα είναι υποθετικά σενάρια, όταν κληθώ να αποφασίσω θα κρίνω με τα δεδομένα που θα υπάρχουν εκείνη τη στιγμή. Στα παιδιά μου έχουμε κάνει τα βασικά εμβόλια… Ακούμε τους γιατρούς και αυτά που δημοσίευσε ο Γρηγόρης είναι στοιχεία γιατρών. Φοράμε μάσκα εκεί που πρέπει εφόσον είναι υποχρεωτική γιατί σεβόμαστε όσους φοβούνται. Αν δεν ήταν υποχρεωτική δε θα τη φοράγαμε” ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε για τον Γρηγόρη Πετράκο με την ίδια αρχικά να απαντά: “Να τον φωνάξετε και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε τον Γρηγόρη” ενώ συνέχισε σχολιάζοντας όσα εκείνος δημοσιεύει στο facebook: “Εγώ του λέω ότι όποιος θέλει να μάθει ψάχνει και μαθαίνει. Ο Γρηγόρης έχει κάποιους φίλους μέσα από το facebook που μιλάνε και ανταλλάσσουν απόψεις και τα δημοσιεύει εκεί. Εμένα δε μου αρέσει η αρνητική έκθεση γιατί μαζεύεις αρνητική ενέργεια αλλά δε μπορώ να τον υποχρεώσω να μην ανεβάζει κάτι”.

© 2024 tlife.gr