Το δεύτερο παιδί τους υποδέχτηκαν πριν από λίγες εβδομάδες, η ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.
Το ζευγάρι χάρισε τον πρώτο του γιο έναν μικρότερο αδελφό, ο οποίος έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα της οικογένειας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στο πλευρό τους διαρκώς και ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο πατέρας της Φωτεινής Αθερίδου διανύει τις πρώτες στιγμές με τον εγγονό του και η χαρά του δεν κρύβεται.
«Είμαστε μια χαρά, νιώθουμε τέλεια. Η γέννηση ενός παιδιού είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού», είχε δηλώσει έξω από το μαιευτήριο ο Θοδωρής Αθερίδης.
Ο γνωστός ηθοποιός έκανε τη νέα τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας φωτογραφία αγκαλιά με τον δεύτερο εγγονό του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ