Site icon TLIFE

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έγραφαν ότι έπεσα με τη μηχανή και χτύπησα, ενώ δεν ξέρω να οδηγώ μηχανή»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και στην Ελένη Παπαδόγια έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδιά του και στην προσωπική του ζωή, την οποία όπως λέει, κρατάει για τον εαυτό του.

«Η βραδιά για τον Μίμη Πλέσσα εξελίχθηκε διαφορετικά απ’ ότι την προετοιμάζαμε. Ήταν πολύ γλυκός φόρος τιμής προς τον Μίμη Πλέσσα και μεγάλη τιμή για μένα που συμμετείχα. Από την αρχή πίστευα ότι η Μαρινέλλα θα τα καταφέρει, έχει τεράστια δύναμη ψυχής. Ανυπομονώ να τη δω με αυτό το υπέροχο χαμόγελο», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Τον ελεύθερό μου χρόνο τον διαθέτω συνειδητά στα παιδιά μου, γιατί μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Θέλω όσο μπορώ να κρατήσω αυτές τις στιγμές. Ως πατέρας δίνω συμβουλές και εμπειρίες μου στα παιδιά, χωρίς να τους επιβάλω κάτι. Τα παιδιά έχουν πάρει την πληροφορία για το τρίτο φύλο, το συζητούμε χωρίς να χρωματίζουμε».

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που γράφονται για εκείνον κατά καιρούς και τόνισε: «Έχει γραφτεί ότι έπεσα με τη μηχανή και χτύπησα, ενώ δεν ξέρω να οδηγώ μηχανή. Έμαθα να διαχειρίζομαι και να προστατεύομαι από τα ψευδή δημοσιεύματα. Είναι συνειδητή μου απόφαση να κρατώ την προσωπική μου ζωή για μένα».

© 2024 tlife.gr