Site icon TLIFE

Θυμάσαι την κυρία Νίτσα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δες πώς είναι σήμερα! [pic]

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι, αδιαμφισβήτητα, μια από τις επιτυχημένες της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Πρωτοπροβλήθηκε το 1998 (πέρυσι συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την πρώτη προβολή) και έκτοτε παίζει διαρκώς και αδιαλείπτως στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το σενάριο του Χάρη Ρώμα και της Αννας Χατζησοφιά, με τις απίστευτες ατάκες και τις απίστευτες καταστάσεις ανάμεσα στον… Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου, συνεχίζουν να γοητεύουν τους τηλεθεατές και για αυτό η σειρά παίζει ξανά και ξανά.

Ένας από τους ρόλους που ξεχώρισαν -αν και δεν βρισκόταν ανάμεσα στους βασικούς- ήταν εκείνος της μανάβισσα της γειτονιάς, της κυρίας Νίτσας, η οποία εμφανίστηκε σε τουλάχιστον τρία επεισόδια της σειράς, δεν έπαιξε από τότε σε κανένα άλλο σίριαλ και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι κάνει και πώς είναι σήμερα.

Η κατά κόσμον Μαρία Παλαιολόγου, η οποία αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, μετά από πολλά χρόνια έκανε μια επίσημη δημόσια εμφάνιση. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο θέατρο Χυτήριο για να παρακολουθήσει την παράσταση “Ανεβαίνοντας τη σκάλα“, όπου παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Μπιμπίλας, Άννα Παντζέλη, Γιάννος Παπαευσταθίου, Γιώργος Καπετανάκος, Σπύρος Θεοδόσης, Αυγερινός Σουλόπουλος και Κατερίνα Φελλά.

Η ίδια πόζαρε, μάλιστα, μαζί με τον καλό της φίλο και συνάδελφο Σπύρο Μπιμπίλα σε ένα σπάνιο φωτογραφικό ενσταντανέ.

Έτσι είναι, λοιπόν, σήμερα η κυρία Νίτσα με την διαπεραστική φωνή και το ανεπανάληπτο μπρίο.

© 2024 tlife.gr