Τι έκανε στο studio της εκπομπής ο Α. Κοντοπίδης και δεν βγήκε στον αέρα η εκπομπή του Κ. Μπογδάνου;

Αρκετοί ήταν αυτοί που περίμεναν με ανυπομονησία την χθεσινή συνέντευξη του Αλέξανδρου Κοντοπίδη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ο γνωστός κωμικός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του δημοσιογράφου στον ΣΚΑΙ “Ευθέως”.

Τα social media πήραν φωτιά από τους δεκάδες θαυμαστές του Ponzi, όπως είναι είναι ευρύτερα γνωστός ο Κοντοπίδης, μετά και την ανακοίνωση του καναλιού:

“Καλεσμένος στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο αρχιμάστορας της διαδικτυακής …χοντράδας PONZI κατά κόσμον Αλέξανδρος Κοντοπίδης! Ο ΡΟΝΖΙ θα μιλήσει “Ευθέως” μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα στον παρουσιαστή για το χιούμορ και το καφριλίκι στο διαδίκτυο”.

Ωστόσο, η τηλεοπτική συνάντηση είχε μία πρωτοφανή εξέλιξη! Στον αέρα βγήκε σε επανάληψη η εκπομπή που ήταν καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς και ο Κοντοπίδης δεν έπαιξε ποτέ. Γιατί;

Ο stand up comedian, μετά από μια έντονη λογομαχία που είχε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος με τον δημοσιογράφο σηκώθηκε όρθιος, κατέβασε το φερμουάρ του και ούρησε μέσα στο στούντιο, πάνω στην καρέκλα, φωνάζοντας: “Ουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους”!

/

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κοντοπίδης έχει εκφράσει στο παρελθόν την άποψή του για τον δημοσιογράφο αλλά και σε πρόσφατη ανάρτησή του στο facebook κάνοντας καυστικά σχόλια.

Διάβασε περισσότερες τηλεοπτικές ειδήσεις στο ZappIt

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164