Τι έλεγε 4 μήνες πριν για τις εντάσεις στον γάμο του ο γνωστός τραγουδιστής που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Κάποιες δηλώσεις που έκανε τέσσερις μήνες πριν ο γνωστός τραγουδιστής που κατηγορείται από την εν διαστάσει σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή “Eυτυχείτε”.

Στις δηλώσεις αυτές, ο γνωστός τραγουδιστής αναφερόταν στον τρόπο με τον οποίο τόσο εκείνος όσο και η Μαρία Δεληθανάση αντιμετωπίζουν τις εντάσεις στο γάμο τους και έκανε λόγο μάλιστα και για το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

 “Εμείς μένουμε πολύ κοντά σε ένα βουνό εδώ. Είμαστε στην άνω πόλη εδώ στη Θεσσαλονίκη οπότε αν συμβεί το οτιδήποτε και κοιτάξει ο ένας περίεργα τον άλλο, κάποιος θα πάει για τρέξιμο και έτσι θα το γλιτώσουμε. Όποιος μπορεί να είναι νευριασμένος ή οτιδήποτε, ο ήρεμος έχει και το παιδί, πάμε βολτίτσες, πάμε οπουδήποτε και είμαστε μια χαρά. Τρελαίνομαι με την κόρη μου, λιώνω με το παιδί μου. Είναι αυτό που σε πιάνει  και είναι πάνω από τον ίδιο σου τον εγωισμό. Είναι αυτό που βλέπεις τον εαυτό σου στο παιδιί σου και ακυρώνεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Μακάρι να κάνουμε και δεύτερο παιδί. Αυτά δεν είναι ραντεβού. Ποτέ δεν είσαι έτοιμος για τα μεγάλα γεγονότα της ζωής. Εγώ ήθελα να γίνω μπαμπάς πολλά χρόνια. Έλεγα ότι ήμουν έτοιμος, όταν όμως γίνεσαι μπαμπάς δεν είσαι έτοιμος” δήλωνε χαρακτηριστικά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164