Τι λένε τ ΄άστρα για τον ΑΝΤ1 ;

Επειδή διανύουμε χαλεπούς και δύσκολους καιρούς και επειδή η αλήθεια είναι πως πολλοί απ ΄όλους εμάς θα θέλαμε να ξέρουμε το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, τα κανάλια είπαν να αρχίσουν σιγά-σιγά, να εντάσσουν στο πρόγραμμά τους εκπομπές αστρολογίας.

Ετσι, αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο ΑΝΤ1 κάνει την έκπληξη και αποφασίζει να βαδίσει πάνω στα χνάρια που χάραξε ο Alpha με το “Star System” και την Αση Μπήλιου, σχεδιάζοντας να βγάλει στον αέρα, καθημερινή εκπομπή αστρολογίας.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εκπομπή, αν και αρχικά υπήρχε η σκέψη να βγει στον αέρα τον χειμώνα, – κάτι για το οποίο σας είχα γράψει πριν απο μερικές μέρες – , τελικά αποφασίστηκε να κάνει πρεμιέρα κατά καλόκαιρο, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η όποια δυναμική της, η οποία βεβαίως – βεβαίως θα κρίνει και το τηλεοπτικό της μέλλον τον χειμώνα.

Ετσι, μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα δούμε να κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας η νέα αυτή… τηλε-αστρολογική πρόταση του ΑΝΤ1. Την παρουσίαση δε της εκπομπής έχει αναλάβει η Τζούλι Αγοράκη και μαζί της θα βρίσκεται η αστρολόγος Εβίτα Ζαχαριάδη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164