Τίνα Αλεξανδρή: Συντετριμμένος ο θείος της, Τέρενς Κουίκ μετά τον θάνατό της – Η συγκινητική ανάρτηση του δημοσιογράφου

Η είδηση πως η Τίνα Αλεξανδρή έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είναι όλοι συντετριμμένοι και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως η νεαρή δημοσιογράφος του Mega πέθανε τόσο ξαφνικά.

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι πως ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Τέρενς Κουίκ ήταν ο θείος της άτυχης γυναίκας. Με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε την ανιψιά του, την οποία υπεραγαπούσε.

«Λάτρεψε τη δημοσιογραφία με πρώτο βήμα στο Δελτίο του BLUESKY. Μετά εντάχθηκε στις ειδήσεις του MEGA. Περήφανος θείος της, την έβλεπα με καμάρι να διακρίνεται. Όμως η Τίνα βρέθηκε τους τελευταίους πολλούς μήνες αντιμέτωπη με το καρκίνο. Το πάλεψε γενναία.

Είχε τεράστια αποθέματα δύναμης η πάντα χαμογελαστή ανιψιά μου ακόμα και στα δύσκολα. Χθες, λίγο μετά τα 30 της χρόνια, έκλεισε το στυλό της, έσβησε τον Υπολογιστή της κι έφυγε για τον Παράδεισο. Νιώθω συντριβή», έγραψε ο Τέρενς Κουίκ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Terens Quick (@tsnquick)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164