Τίτλοι τέλους για τον “Dr. House” !

Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια και αφού έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ο “Dr. House” ή κατά κόσμον Χιου Λόρι, την πήρε την μεγάλη απόφαση και θα την κρεμάσει την λευκή ποδιά του, αν και… μεταξύ μας, σπανίως την φορούσε !

Ο εκκεντρικός μα πάνω απ ΄όλα κυνικός μέχρι… θανάτου “γιατρός” έκρινε σκόπιμο πως μετά από οκτώ συνεχείς κύκλους επεισοδίων, η άκρως επιτυχημένη, αμερικάνικη, ιατρική σειρά φαντασίας, πρέπει να φτάσει στο τέλος της. Μία σειρά την οποία σημειωτέον την παρακολουθούμε στην χώρα μας, μέσα από το Star.

“Είναι μια σκληρή απόφαση, αλλά ήρθε η στιγμή που πρέπει να φτάσουμε στο τέλος” , δήλωσε χαρακτηριστικά ο 53χρονος πρωταγωνιστής, για να σπεύσουν να συμπληρώσουν οι παραγωγοί της σειράς :

“Τι καλύτερο από το να φεύγεις απ’ το πάρτι τη στιγμή που όλοι ακόμη διασκεδάζουν, όταν ακόμη η μουσική παίζει και υπάρχει υπόσχεση και μυστήριο στον αέρα ;” ,αφήνοντας υπονοούμενα για το φινάλε του “Dr. House” !

Τέλος, είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό το γεγονός ότι το 2008 το «House M.D» ήταν πρώτο σε τηλεθέαση στις 66 συνολικά χώρες που προβλήθηκε, συγκεντρώνοντας πάνω από 81,8 εκατομμύρια τηλεθεατές !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164