Site icon TLIFE

Το δημόσιο ξέσπασμα του Νίκου Ξανθόπουλου: “Ζούμε μία κόλαση που δεν περιγράφεται”

Ο Νίκος Ξανθόπουλος είναι αρκετά ενεργός στο Facebook και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές στιγμές από την καθημερινότητά του. Πρόσφατα, ο αγαπημένος ηθοποιός ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό με αφορμή το ηλεκτρικό ρεύμα. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πώς η περιοχή όπου ζει αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης και πολλές ημέρες τα σπίτια δεν έχουν ρεύμα.

«Ποιος κάνει κουμάντο σ´αυτή τη χώρα; Ποιος κουμαντάρει τη ζωή μας; Οι κλέφτες; Οι κλεπταποδόχοι; Ποιος; Μία στις δύο μέρες μένουμε χωρίς ρεύμα. Τη νύχτα γκρεμίζουν τον υποσταθμό και κλεβουν το χαλκό που περιέχει. Μέσα σ’ ένα μήνα, δέκα φορές μείναμε χωρίς ρεύμα, καλοκαιριάτικα. Ζούμε μία κόλαση που δεν περιγράφεται. Αυτή τη φορά είμαστε τρία εικοσιτετράωρα χωρίς ρεύμα. Παίρνουμε την αστυνομία, παίρνουμε τη ΔΕΗ όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Τι πρέπει να κάνουμε; Να πάρουμε τις καραμπίνες και να βγούμε νυχτιάτικα;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η ταλαιπωρία μας με τη ΔΕΗ συνεχίζεται. Δεν έχει τελειωμό. Μετά από τρία εικοσιτετράωρα ήρθε το ρεύμα, αλλά μόνο για μία ημέρα, γιατί τη νύχτα οι κλέφτες ξαναγκρέμισαν τον υποσταθμό. Μέσα σε σαράντα μέρες, τις δεκαπέντε είμαστε χωρίς ρεύμα, καλοκαιριάτικα. Ποιος μπορεί να μας βοηθήσει; Υπάρχει κράτος; Πού’ ντο;».

Ο αγαπημένος ηθοποιός λατρεύει την επικοινωνία με τον κόσμο και την επιδιώκει με κάθε ευκαιρία.

© 2024 tlife.gr