Το γλυκό αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα γοητευτικός Έλληνας τραγουδιστής!

Από τις ημέρες της καραντίνας κι έπειτα, τα challenges που κυκλοφορούν στα social media είναι πολλά. Αυτό που έχει «κερδίσει» τους περισσότερους δεν είναι άλλο από το baby challenge, στο οποίο ανεβάζεις μία φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό ή έστω σε παιδική ηλικία, ενώ στη συνέχεια προκαλείς και άλλους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

Ο γοητευτικός Έλληνας τραγουδιστής ανταποκρίθηκε με τη σειρά του στο challenge αυτό, δημοσιεύοντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, όπως βλέπεις, ο ίδιος ποζάρει χαμογελαστός στον φακό, κάνοντάς μας να… λιώνουμε.

Αν δεν τον αναγνώρισες, σου αποκαλύπτουμε πώς ο χαριτωμένος πιτσιρικάς της φωτογραφίας δεν είναι άλλος από τον Σάκη Αρσενίου, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πατρικό του στην Θεσσαλονίκη και βρήκε την συγκεκριμένη φωτογραφία στο άλμπουμ των παιδικών του αναμνήσεων.

“Πουκαμισάρα το 1991 και χαμόγελα” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια από τους followers του να… πέφτουν βροχή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164